Menadžer novog kova

Menadžer novog kova - Roje, S. | Caritasspiritistcenter.org

...ala rubrika Menadžer novog kova, koju Srđan Roje piše za magazin Plan B, prerasla je u knjigu ... Nogometaši novog kova - talentirani i obrazovani - tportal ... ... Državnik novog kova (NEW STATESMAN, 1987) ... ala rubrika Menadžer novog kova, koju Srđan Roje piše za magazin Plan B, prerasla je u knjigu. Pametnu, duhovitu i zabavnu knjigu o - vjerovali ili ne - svijetu ekonomije i poduzetništva. Menadzer novog kova.indd 15. Menadzer novog kova.indd 20. 12/1/2009 3:27:29 PM. perantima i svima ostalima koji vam mogu u tome pomoi, te nudite tritu kompletno rjeenje. Kako biti menadzer vlastite st...

INFORMACIJA

AUTOR
Roje, S.
DIMENZIJA
1,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Menadžer novog kova.pdf

OPIS

Kakve vam asocijacije budi riječ “menadžer”? Osoba u poslov nom odijelu, s telefonom u ruci? Direktor? Preplaćeni tiranin koji bezočno prisvaja plodove tuđeg rada gazeći po leševima? Možda. U nekom užem smislu riječi, donekle bismo se čak i složili. No otkrit ćemo vam tajnu: svi smo mi menadžeri. Svojih života, svoje vlastite, privatne, osobne realnosti. U nekim smo, ne tako davnim vremenima još l imali pravo na alternativu: gurnuti glavu u pijesak, pustiti struji da nas nosi i odmahivati rukom na sve dobrohotne pokušaje uvjeravanja kako bi nam bilo bolje da što prije preuzmemo stvar u svoje ruke. S tim je gotovo. Izbora više nema. Evolucija je neumoljiva. Prilagodi se ili stani u red za istrebljenje. Vrijeme u kojem živimo donosi promjenu globalne paradigme kakva se do sad u povijesti dogodila samo jedanput. Nećemo vam lagati: prethodna je ostala zapamćena po nasilju, ritualnim spaljivanjima, općem ismijavanju i globalnoj društveno-socijal-noj ekskomunikaciji šačice najhrabrijih koji su svijetu pokušali ukazati ono što je njima onda, a nama danas – potpuno normal na stvar. Ova će promjena biti drugačija. Daleko tiša, gotovo nevidljiva, potpuno neopipljiva, sasvim osobna, dramatično brža i konceptualno izokrenuta. Vizionari su svoje već rekli (i ostali živi), a na nama je da njihov pogled na svijet prigrlimo, opustimo se, i konačno počnemo uživati kao nikada do sada. Odmahnete li i ovog puta rukom, uskoro ćete biti zamoljeni da se sklonite s puta i uz obilje stresa nastavite živjeti u strahu od budućnosti. Privatno ili poslovno, osobno ili društveno, izvana ili iznutra, ja ili mi, gore ili dolje – postaje svejedno. Hijerarhije padaju, razli ke blijede, granice nestaju, a vremena je sve manje. Menadžeri smo svi, a izbor je ovog puta samo i isključivo vaš.

Želite li pročitati knjigu?Menadžer novog kova u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Roje, S.. Čitati Menadžer novog kova Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE