Živjeti bez nasilja

Živjeti bez nasilja - Field, M.Evelyn | Caritasspiritistcenter.org

... Živjeti bez nasilja temelji se na "šest tajni uspješnih međuljudskih odnosa", modelu od šest koraka koji je razvila Evelyn Field ... PDF 6. FIELD, Evelyn M. Živjeti bez nasilja : kako pomoći ... . On se pokazao silno uspješnim u njezinu savjetovateljskom radu s... Program "Živjeti bez nasilja" namijenjen je djeci i mladima u dobi od 9-21 godine koji iskazuju nasilničko ponašanje prema vršnjacima. Cilj programa "Živjeti bez nasilja" jest zaustaviti nasilje i... rabljeno. Opis oglasa. Evelyn M. Field - Živjeti bez nasilja. Nakladnik: Naklada Kosinj Zagreb 2004. 263 str. Ži ... Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske - I SISAČKI... ... ... rabljeno. Opis oglasa. Evelyn M. Field - Živjeti bez nasilja. Nakladnik: Naklada Kosinj Zagreb 2004. 263 str. Ži...

INFORMACIJA

AUTOR
Field, M.Evelyn
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Živjeti bez nasilja.pdf

OPIS

Cilj ovog priručnika jest pomoći djeci da prevladaju štetne posljedice zadirkivanja i nasilnog ponašanja i steknu znanja i vještine kojima će se služiti cijelog života. Posebne, jako zabavne aktivnosti omogućuju djeci da primijene metode koje su učinkovite u situacijama u kojima se javlja nasilno ponašanje. Knjiga je namijenjena roditeljima i djeci u dobi od šest do osamnaest godina. Knjiga Živjeti bez nasilja temelji se na “Šest tajni uspješnih međuljudskih odnosa”, modelu od šest koraka koji je razvila Evelyn Field. On se pokazao silno uspješnim u njezinu savjetovateljskom radu s mladim ljudima u školi i privatnoj praksi. Prvi dio knjige, “Razumijevanje nasilništva”, pomaže roditeljima da shvate što se događa kad je dijete zlostavljano i nudi korisne savjete o tome kako promijeniti djetov način razmišljanja kad ono ima osjećaj da se nalazi u bezizlaznoj situaciji. Drugi dio knjige zasniva se na aktivnostima i upoznaje mlade čitatelje sa “Šest tajni knjige Živjeti bez nasilja”: kako se suočiti sa svojim osjećajima; shvatiti zašto vas zadirkuju ; izgraditi samopoštovanje; postati samopouzdan komunikator; pripremiti “paket mjera”; i razviti mrežu podrške.

Želite li pročitati knjigu?Živjeti bez nasilja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Field, M.Evelyn. Čitati Živjeti bez nasilja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE