Sveta potvrda – Knjiga uspomena

Sveta potvrda – Knjiga uspomena

...otvrda - knjiga uspomena. Knjiga uspomena na ovaj sveti sakrament prekrasan je dar za spomen na iznimne trenutke u životima mladih vjernika ... Sveta Potvrda ... . Uz biblijske citate i misli koje odražavaju kršćansku ljubav i razumijevanje, svatko može pronaći unutarnju snagu i poticaj za skladan život u vjeri. Sveta potvrda-knjiga uspomena. Izdavač: Naša djeca. Broj stranica: 64. Zabilježi svoje misli, osjećaje i najljepše trenutke u knjigu uspomena na sakrament svete potvrde. Sadrži: 64 stranice za fotografije, lijepe misli i uspomene; prostor za upisivanje želja roditelja, kumova i prijatelja... Sveta potvrda ... Papina knjiga "Sveta potvrda. Poticajne misli za krizmanike" posebno... ... . Sadrži: 64 stranice za fotografije, lijepe misli i uspomene; prostor za upisivanje želja roditelja, kumova i prijatelja... Sveta potvrda - Knjiga uspomena je djelo autora Skupina autora, nakladnika Naša djeca. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Lje...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sveta potvrda – Knjiga uspomena.pdf

OPIS

Knjiga uspomena na ovaj sveti sakrament prekrasan je dar za spomen na iznimne trenutke u životima mladih vjernika. Uz biblijske citate i misli koje odražavaju kršćansku ljubav i razumijevanje, svatko može pronaći unutarnju snagu i poticaj za skladan život u vjeri. Kao dar uz knjigu dolazi i tau križ od maslinova drva iz Svete zemlje.

Želite li pročitati knjigu?Sveta potvrda – Knjiga uspomena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Sveta potvrda – Knjiga uspomena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE