Tri hrabrice- Louisianin put kući

Tri hrabrice- Louisianin put kući - DiCamillo, Kate | Caritasspiritistcenter.org

...omana „Tri hrabrice, Raymie Nightingale" Kate DiCamillo odlučila je ispričati i Louisianinu priču u obliku dnevnika u profinjenom i nježnom romanu "Tri hrabrice : Louisianin put kući" ... Vrijedne poklone donose vam Profil knjiga, web trgovina... - tportal ... . Louisianin put kući nastavlja se u istom gorko-slatkom tonu kao i Raymie Nightingale. Već je u njezinoj priči bilo jasno da sve tri hrabrice - Raymie, Louisiana i Beverly - dolaze iz nesređenih obitelji. Ova knjiga tematski i problematikom prati prethodnu. Louisiana Elefante prvi se put pojavila u romanu Tri hrabrice, Raymie Nightingale, a ovim je romanom autorica odlučila u obliku dnevnika duhovito i nježno ispričati njezinu dirljivu pri ... Tri hrabrice - Louisianin put kući / Planetopija - knjižara za duh, um... ... . Louisiana Elefante prvi se put pojavila u romanu Tri hrabrice, Raymie Nightingale, a ovim je romanom autorica odlučila u obliku dnevnika duhovito i nježno ispričati njezinu dirljivu priču u kojoj ona otkriva kako prepoznati dobr...

INFORMACIJA

AUTOR
DiCamillo, Kate
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tri hrabrice- Louisianin put kući.pdf

OPIS

Louisianu Elefante baka probudi usred noći tvrdeći da je došao dan obračuna pa one napuštaju kuću i sve prijatelje. U početku se Louisiana baš ne uzbuđuje jer je to baka radila i prije. No ovaj je put drugačije i Louisiana shvaća da se baka ne misli vratiti. Odvojena od svojih najboljih prijateljica, Raymie i Beverly, Louisiana nastoji suprotstaviti se hirovima sudbine (i baki!) te pronaći put kući. Nakon što su zastale u nekom gradiću, započinje Louisianina avantura u kojoj će pokazati snagu za koju nije bila svjesna da je posjeduje te snalažljivost i odlučnost pobrinuti se za bolesnu baku. I dok se Louisianin život isprepleće sa životima ljudi u gradiću u kojem su zastale – u druženju s tajanstvenim dječakom s vranom na ramenu, mrzovoljnom vlasnicom motela koju zanima samo novac, dobronamjernim svećenikom koji sliči moržu – Louisiana se počinje brinuti da joj je sudbina namijenila samo rastanke. No, to je možda zbog kletve koja visi nad njezinom i bakinom glavom, ali o tome više pročitajte u knjizi. Louisiana Elefante prvi se put pojavila u romanu Tri hrabrice, Raymie Nightingale, a ovim je romanom autorica odlučila u obliku dnevnika duhovito i nježno ispričati njezinu dirljivu priču u kojoj ona otkriva kako prepoznati dobrotu i pronaći put kući. Tri hrabrice, Reymie Nightingale dosad je najosobnija priča nagrađivane i slavne autorice Kate DiCamillo, a nakon toga prvi put se u svojoj spisateljskoj karijeri odlučila objaviti nastavak nekog romana ispričavrši priču o Louisiani Elefante.

Želite li pročitati knjigu?Tri hrabrice- Louisianin put kući u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor DiCamillo, Kate. Čitati Tri hrabrice- Louisianin put kući Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE