Nauči crtati – artimoji

Nauči crtati – artimoji

...i crtati ponuđene artmojije, a možeš nacrtati i neki svoj, maštoviti lik! Jednostavne upute u četiri koraka, predlošci za crtanje i genijalne podloge namijenjene su početnicima koji će vrlo brzo stvarati ... Nauciti Crtati ... ... Svijet knjige | nauči crtati ... i crtati ponuđene artmojije, a možeš nacrtati i neki svoj, maštoviti lik! Jednostavne upute u četiri koraka, predlošci za crtanje i genijalne podloge namijenjene su početnicima koji će vrlo brzo stvarati... Nauči crtati ponuđene artmojije, a možeš nacrtati i neki svoj, maštoviti lik! Neka zabava počne! Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Nauči crtati - artimoji autora . Nauči crtati ponu...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Nauči crtati – artimoji.pdf

OPIS

5 olovaka, 5 super gumica i više od 30 fenomenalnih likova! Nauči crtati ponuđene artmojije, a možeš nacrtati i neki svoj, maštoviti lik! Jednostavne upute u četiri koraka, predlošci za crtanje i genijalne podloge namijenjene su početnicima koji će vrlo brzo stvarati svoje sjajne crteže. Neka zabava počne!

Želite li pročitati knjigu?Nauči crtati – artimoji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Nauči crtati – artimoji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE