[Inter]kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju

[Inter]kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju - Ivošević, Larisa. | Caritasspiritistcenter.org

...nter)kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju teorijskim i empirij-skim dijelom ostvaruje zadanu svrhu, a to je isticanje važnosti odgoja i obrazovanja u razvoju interkulturalne kompetencije ... PDF Kampanja za razvoj građanske kompetencije I promicanje ... . Teorijski dio širinom prikaza temeljnih odrednica područja pridonosi ostvarenju svrhe, a rezultati... Naslovnica. društvene znanosti. (inter)kulturalna dimenzija u odgoju I obrazovanju. Studija može poslužiti kao osnova za rekonceptualizaciju kurikuluma različitih razina institucionalnog obrazovanja s motrišta inter i multikulturalnog obrazovanja. (Inter)kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju. … knjiga nudi originalan znanstveni pristup fenomenu interstrukturalizma, interkulturalnog odgoja i obrazovanja, koji omogućava studentim ... PDF Microsoft Word - 1. UVOD I IMPRESUM ZA ZBORNIK.doc ... . (Inter)kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju. … knjiga nudi originalan znanstveni pristup fenomenu interstrukturalizma, interkulturalnog odgoja i obrazovanja, koji omogućava studentima (čitateljima) sustavan i kreativan način integriranja različitih teorijskih i aplikativnih pristupa......

INFORMACIJA

AUTOR
Ivošević, Larisa.
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
[Inter]kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju.pdf

OPIS

Znanstvena monografija [Inter]kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju nudi originalan znanstveni pristup fenomenu interkulturalnosti i interkulturalnog odgoja i obrazovanja. U knjizi se predstavljaju koncepti ključni za razumijevanje interkulturalnosti – kultura, (interkulturalna) komunikacija, interkulturalna kompetencija, interkulturalno učenje. Autorice donose i rezultate istraživanja o interkulturalnoj kompetentnosti budućih učitelja. Studija može poslužiti kao osnova za rekonceptualizaciju kurikuluma različitih razina institucionalnog obrazovanja s motrišta inter i multikulturalnog obrazovanja.

Želite li pročitati knjigu?[Inter]kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ivošević, Larisa.. Čitati [Inter]kulturalna dimenzija u odgoju i obrazovanju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE