Zenon i kornjača

Zenon i kornjača - Fearn, Nicholas | Caritasspiritistcenter.org

...intrigantnog naslova, Zenon i kornjača, autor Nikolas Fern na zanimljiv i nov način, sažeto, u dvadeset pet poglavlja predstavlja razmišljanje dvadeset četiri filozofa ... 1.0. Ahil i kornjača | paradoksi i misaoni pokusi ... ... Преузми бесплатну књигу Zenon i kornjača - kako razmišljati kao... ... intrigantnog naslova, Zenon i kornjača, autor Nikolas Fern na zanimljiv i nov način, sažeto, u dvadeset pet poglavlja predstavlja razmišljanje dvadeset četiri filozofa... Zenon i kornjača je kompetentan, ali jednostavan uvod u osnovne forme filozofskog razmišljanja koji će cijeniti zaljubljenici, ali i oni koji se tek upoznaju s filozofijom. U delu intrigantnog naslova, Zenon i kornjača, autor Nikolas Fern na zanimljiv i nov način, sažeto, u dvadeset pet poglavlja predstavlja razmišljanje dvadeset čet...

INFORMACIJA

AUTOR
Fearn, Nicholas
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zenon i kornjača.pdf

OPIS

Nicholas Fearn pruža nam stručan, ali zabavan pregled povijesti zapadnjačke filozofije, počevši od predsokratovaca, preko srednjovjekovnih pa sve do suvremenih mislilaca. Upoznaje nas sa zanimljivim biografskim podacima i anegdotama iz života filozofa te filozofskim promišljanjima oblikovanim u posljednjih 2500 godina. Autorov cilj nije samo pojasniti što, nego i kako su mislili veliki filozofi. Stoga je ova knjiga svojevrsna “kutija s alatom za napredne mislioce”. Ona pruža razna “oruđa” koja čitatelju pomažu da razmišlja kao filozof i bolje shvati svijet oko sebe. Tako upoznajemo Ockhamovu britvu, Humeovu vilicu, Nietzscheov čekić i mnoge druge intrigantne koncepte. Zenon i kornjača je kompetentan, ali jednostavan uvod u osnovne forme filozofskog razmišljanja koji će cijeniti zaljubljenici, ali i oni koji se tek upoznaju s filozofijom.

Želite li pročitati knjigu?Zenon i kornjača u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Fearn, Nicholas. Čitati Zenon i kornjača Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE