Moć Albiura

Moć Albiura - Keršić, Daria | Caritasspiritistcenter.org

...eršić u svom je prvom romanu Moć albiura izmaštala intrigantnu priču o sudbini svijeta koja visi o niti, a nit je u rukama jedne obične tinejdžerice koja samo želi živjeti običan život ... Književna preporuka Wall.hr-a: Daria Keršić , Moć Albiura ... . Hoće li uspjeti i koju će cijenu morati platiti da bi to postigla? Šifra: 130728 : Izdavač: Algoritam : Uvez: meki Moć albiura 99,00 kn 40,00 kn Kako je lijepo imati osamnaest i biti zaljubljen do ušiju. Bit će da nema ljepše stvari na svijetu. Za Loretu Denonu, zatreskanu Puležanku, to je sigurno vrhunac njenog života. I to bi bila jedna lijepa ljubavna priča s romantičnim završetkom ko ... Moć Albiura ... . Bit će da nema ljepše stvari na svijetu. Za Loretu Denonu, zatreskanu Puležanku, to je sigurno vrhunac njenog života. I to bi bila jedna lijepa ljubavna priča s romantičnim završetkom koji nikog osim Olivera i Lorete ne bi previše zanimao. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Moć Albiura autora Keršić, Daria. Pronađite najbolje cijene uz...

INFORMACIJA

AUTOR
Keršić, Daria
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć Albiura.pdf

OPIS

Kako je lijepo imati osamnaest i biti zaljubljen do ušiju. Bit će da nema ljepše stvari na svijetu. Za Loretu Denonu, zatreskanu Puležanku, to je sigurno vrhunac njenog života. I to bi bila jedna lijepa ljubavna priča s romantičnim završetkom koji nikog osim Olivera i Lorete ne bi previše zanimao. Osim što bi možda zagorčao život Saši, Loretinom prijatelju iz djetinjstva koji njihovo prijateljstvo vidi u malo drugačijem svjetlu. No izvan tog malog kruga postoje sile kojih oni uopće nisu svjesni. Postoji legenda, postoji pretkazanje, postoji zavjera stara dvije tisuće godina. Svijet kakav mi poznajemo na rubu je rata kataklizmičkih razmjera. I sve silnice drevnih grijeha,zabranjenih ljubavi, mućkih ubojstava,zakletih osveta, prokletstava, lažnih nadanja, ambicija tajnih vladara svjetova pored našeg, sabrane su u jednoj osobi – Loreti Denoni koja o tome nema pojma. I kada pretkazano znamenje postane svima jasno, na Pulu će se sliti nezamislive kohorte najopakijih demona Pakla, jurišni odredi anđeoskog kora, bjesomučni sljedbenici zagonetne Lilith. Između njih i Lorete postavit će se jedan odmetnuti demon pun tajni, jedan odmetnuti anđeo neobičnih moći i jedan obični mladić čija je ljubav jača od sudbine. Daria Keršić u svom je prvom romanu Moć albiura izmaštala intrigantnu priču o sudbini svijeta koja visi o niti, a nit je u rukama jedne obične tinejdžerice koja samo želi živjeti običan život. Hoće li uspjeti i koju će cijenu morati platiti da bi to postigla?

Želite li pročitati knjigu?Moć Albiura u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Keršić, Daria. Čitati Moć Albiura Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE