U njezinim očima

U njezinim očima - Harrington, Kim | Caritasspiritistcenter.org

...INIM OČIMA - Kim Harrington. June 06, 2014 1 Comment ... U njezinim očima on je samo nasilnik - Net.hr ... . Clarity "Clare" Fern sa svojom neobičnom obitelji živi u priobalnom gradiću, Eastportu, u kojem, kao i ostali stanovnici... U njezinim očima - Clarity "Clare" Fern vidi ono što drugima nevidljivo. Dovoljno je da dotakne neki predmet i pred očima joj se pojavi ono što bi drugi... U njezinim očima. Clarity "Clare" Fern vidi ono što drugima nevidljivo. Dovoljno je d ... {Ebook PDF Epub Download U njezinim očima by Kim Harrington... ... . Dovoljno je d...

INFORMACIJA

AUTOR
Harrington, Kim
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U njezinim očima.pdf

OPIS

Clarity “Clare” Fern vidi ono što drugima nevidljivo. Dovoljno je da dotakne neki predmet i pred očima joj se pojavi ono što bi drugi rado zadržali za sebe – skriveni poljupci ili duboko zakopane tajne. Neki kažu da je to dar. Neki bi rekli da je to prokletstvo. Majka joj je telepatkinja, brat medij, a ona je vidovita. Turistima su, naravno, silno zanimljivi. Mještanima Eastporta, turističkog gradića na Cape Codu, jednostavno su čudni. Pomalo nastrani. Kada nađu ubijenu djevojku, Clarein bivši dečko smatra da bi ona trebala pomoći u razrješavanju slučaja, ali Clare se opire, uglavnom jer je još bijesna na njega. No kada optuže Perryja, Clareinog brata, za nju više nema dvojbe. Zajedno s Gabrielom, grijeha vrijednim sinom novog detektiva, Clare ulazi u vrtlog strasti, straha i osvete koji je sve dublje povlači u traganju za ubojicom. Ona će se pouzdati u svoj dar, svoje prokletstvo, ali hoće li je on napustiti baš kad ga bude najviše trebala?

Želite li pročitati knjigu?U njezinim očima u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Harrington, Kim. Čitati U njezinim očima Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE