Odisejevo utočiste-Ulysses Shelter

Odisejevo utočiste-Ulysses Shelter - Levačić, Dora | Caritasspiritistcenter.org

...ojekta Odisejevo utočište - Ulysses' Shelter jest približiti sredozemni prostor umjetnicima iz cijeloga svijeta kako bi oni prepoznali kreativni potencijal koji on sadrži ... Хэштег #ulyssesshelter в Твиттере ... . Sredozemno more doista je smješteno u zemljopisno središte, kao što mu i samo ime... Opis oglasa. Knjiga: Odisejevo utočište - Ulysses' Shelter Sandorf, 2019., meki uvez, 252 stranice u odličnom stanju, uščuvana. Ideja projekta Odisejevo utočište - Ulysses Shelter jest približiti sredozemni prostor umjetnicima iz cijelog svijeta kako bi oni prepoznali kreativni potencijal koji on sadrži. Sredozemno more doista je smješteno u zemljopisno središte, kao što mu i samo ime kaže, ali kroz ... Prijave za književne rezidencije 'Odisejevo utočište' otvorene ... . Sredozemno more doista je smješteno u zemljopisno središte, kao što mu i samo ime kaže, ali kroz...

INFORMACIJA

AUTOR
Levačić, Dora
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Odisejevo utočiste-Ulysses Shelter.pdf

OPIS

U antologiji Odisejevo utočište zastupljeni su radovi dvanaestero sudionika/ica prve godine projekta Ulysses’ Shelter: Building Writers-in-Residence Network, mreže književnih rezidencija za mlade književnike iz Hrvatske, Slovenije i Grčke, koju je 2018. godine pokrenula izdavačka kuća Sandorf iz Zagreba u suradnji s Društvom slovenskih pisaca iz Lubljane i izdavačkom kućom Thraka iz Larise. Projektni partneri u prvoj su godini projekta omogućili gostovanje mladih književnika/ica na tri lokacije: u Ljubljani, u Larissi i na otoku Mljetu. Svih dvanaestero sudionika/ica projekta – po četvero iz svake od partnerskih zemalja – posjetilo je sve tri rezidencije od prosinca 2018. do rujna 2019. godine. Njihove pjesme u izvornom obliku te prevedene na druga dva jezika projekta nalaze se pred vama u ovoj knjizi. Ideja projekta Odisejevo utočište – Ulysses Shelter jest približiti sredozemni prostor umjetnicima iz cijelog svijeta kako bi oni prepoznali kreativni potencijal koji on sadrži. Sredozemno more doista je smješteno u zemljopisno središte, kao što mu i samo ime kaže, ali kroz povijest ono je nerijetko predstavljalo i granicu. Da se tu granicu uvijek iznova nije prelazilo, po potrebi i bez dozvole, kao što su to naprimjer činili mitološki junaci Odisej ili Eneja, Europa i svijet danas zasigurno ne bi bili isti.

Želite li pročitati knjigu?Odisejevo utočiste-Ulysses Shelter u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Levačić, Dora. Čitati Odisejevo utočiste-Ulysses Shelter Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE