Pričine i drugi umišljaji

Pričine i drugi umišljaji - Tomić, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

...e I drugi umišljaji. 79,00 kn. Dostupnost je promjenjiva ... Jesmo li ljudi? Jesmo li slobodni? Pobijedimo ''Veliki Reset... ... . U ciklusu Pričine Zoran Tomić se bavi odrastanjem i stasavanjem u dalmatinskom mjestašcu na obali "s onu stranu turizma". Pričine i drugi umišljaji book. Read reviews from world's largest community for readers. Nakon prvog, hvaljenog, ali nedovoljno zamijećenog romana Nebo s... U ciklusu Pričine Zoran Tomić se bavi odrastanjem i stasavanjem u dalmatinskom mjestašcu na obali "s onu stranu turizma". O knjizi PRIČINE I DRUGI UMIŠLJAJI. Nakon prvog, hval ... NSK katalog - Cjeloviti prikaz ... . O knjizi PRIČINE I DRUGI UMIŠLJAJI. Nakon prvog, hvaljenog, ali nedovoljno zamijećenog romana Nebo su prekrili galebovi, Zoran Tomić napisao je zbirku priča koja se s...

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Zoran
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Pričine i drugi umišljaji.pdf

OPIS

Nakon prvog, hvaljenog, ali nedovoljno zamijećenog romana Nebo su prekrili galebovi, Zoran Tomić napisao je zbirku priča koja se sastoji od ciklusa Pričine, dok bi se ostale priče mogle podvesti pod druge umišljaje. U ciklusu Pričine Zoran Tomić se bavi odrastanjem i stasavanjem u dalmatinskom mjestašcu na obali “s onu stranu turizma”. Preciznije, referencijalni svijet radnje je u Kaštelanskom zaljevu gdje se u plavom moru miješa krv iz klaonice i mramorna prašina Jadrankamena, u okruženju obiteljskom i proleterskom, u škverovima i na pustim otočićima koje samo domoroci poznaju, prije i poslije zadnjeg nam rata. Ostale priče, Umišljaji, uglavnom su zamišljeni oko svih zamislivih (post)tranzicijskih tema, tema koje možemo u širem smislu nazvati političkima, u smislu da politika stoji iza svega, ali ne i iznad svega, da se kukavički gnijezdi i u ljudskoj psihi.

Želite li pročitati knjigu?Pričine i drugi umišljaji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tomić, Zoran. Čitati Pričine i drugi umišljaji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE