Tuđmanizam i mesićizam – predsjednik protiv predsjednika

Tuđmanizam i mesićizam – predsjednik protiv predsjednika - Tomac, Zdravko | Caritasspiritistcenter.org

...izam kao politička doktrina, kao državništvo, kao povijesna znanstvena teorija, dao je i odgovore na probleme budućnosti ... Zdravko Tomac - Wikipedia ... . Iz svega rečenog, upućeniji mogu knjigu iščitavati i kao nastavak njegove prethodne političke uspješnice "Predsjednik protiv predsjednika". Tomac naziva tuđmanizam i mesićizam. "Tuđmanizam kao politička doktrina, kao državništvo, kao povijesna znanstvena teorija, dao je i odgovore na probleme budućnosti. 267) i kaže da predsjednik države koji se ponaša po tim načelima niti u jednoj demokratskoj zemlji ne bi mogao opstati ... Tuđmanizam i mesicizam : predsjednik protiv predsjednika... ... . 267) i kaže da predsjednik države koji se ponaša po tim načelima niti u jednoj demokratskoj zemlji ne bi mogao opstati na vlasti. Tuđmanizam i mesićizam - predsjednik protiv predsjednika.pdf. ISBN. 2748780618958. OPIS. U Hrvatskoj su na djel...

INFORMACIJA

AUTOR
Tomac, Zdravko
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Tuđmanizam i mesićizam – predsjednik protiv predsjednika.pdf

OPIS

U Hrvatskoj su na djelu dvije suprostavljene politike, koje prof. Tomac naziva tuđmanizam i mesićizam. “Tuđmanizam kao politička doktrina, kao državništvo, kao povijesna znanstvena teorija, dao je i odgovore na probleme budućnosti. Dr. Franjo Tuđman prije više od deset godina upozorio je na opasnosti s kojima se Hrvatska danas susreće i s kojima će se još i više susretati u budućnosti” (str. 40), poradi čega je “Franjo Tuđman inzistirao da se u hrvatskom Ustavu zabrani obnova balkanskih integracija kao velike opasnosti za samostalnost i suverenost hrvatskog naroda” (str. 41). Tomac dokazuje kako se “pokušava promijeniti prošlost da bi se nametnula budućnost protiv interesa hrvatskog naroda” (str. 38) što Haški sud uspješno radi i zato traju “snažni pritisci kojima je cilj krivotvorenje novije hrvatske povijesti, kriminalizacija Domovinskog rata i s pomoću krivotvorina nametanja povijesne inverzije kojom bi se Hrvati od žrtve velikosrpske agresije pretvorili u krivce i agresora, hrvatsko državno i vojno vodstvo u zločinačku organizaciju, a oslobodilačke akcije hrvatske vojske u zločinačke pothvate” (str. 43). Karakteristike Stjepana Mesića, dr. Tomac ovako opisuje “Stjepan Mesić, kao čovjek s velikim političkim iskustvom i izvrsnim političkim instinktom, znao je prepoznati trendove koji dolaze. Pozorno je slušao što mu govore strani veleposlanici, posebno britanski, francuski i američki. Shvatio je da su oni krenuli, bez zadrške, na rušenje Tuđmanova HDZ-a i da traže nove političke snage i nove političare, ali i nasljednika dr. Franje Tuđmana, koji po svojim bitnim kriterijima mora biti ‘antituđman’…” (str. 53). Međunarodni su čimbenici tražili “novoga vođu koji je spreman bespogovorno provoditi interese međunarodne zajednice i velikih sila” (str. 53). Našli su ga u osobi Stipe Mesića, čija politička doktrina za cilj ima jedino razgradnju nacionalnih vrijednota. Mesićizam je dakle projekt međunarodnih čimbenika koji ima za cilj dekonstrukciju nacionalnih država instaliranjem i korištenjem domaćih izdajica, kvislinga t.j. poslušnika, zagovornika i realizatora stranih interesa.

Želite li pročitati knjigu?Tuđmanizam i mesićizam – predsjednik protiv predsjednika u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tomac, Zdravko. Čitati Tuđmanizam i mesićizam – predsjednik protiv predsjednika Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE