Miris suhih ruža/celeber

Miris suhih ruža/celeber - Lott, Tim | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Miris suhih ruža/celeber autora Lott, Tim ... Teorija i povijest književnosti ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Tim Lott MIRIS SUHIH RUŽA. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži ... Tim Lott MIRIS SUHIH RUŽA. Vaša košarica je prazna. Traži KRITIKA: Tim Lott ... Tim Lott: Miris suhih ruža | fama newsfama news ... ... Tim Lott MIRIS SUHIH RUŽA. Vaša košarica je prazna. Traži KRITIKA: Tim Lott - 'Miris suhih ruža' (Celeber, 2005.) U ožujku 1988.godine Jean Lott...

INFORMACIJA

AUTOR
Lott, Tim
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Miris suhih ruža/celeber.pdf

OPIS

Možda je tuga neka vrsta neizvjesnosti. Ulovi te kad si sam i drži te nesigurnim dok netko do koga ti je stalo odlazi ili umire. Tada znaš da budućnost više neće biti ista kao prošlost, ali nemaš informacija o tome kako će ona izgledati. U mraku si i ništa te ne može nagovoriti da gledaš pozitivnije – takve stvari će se s vremenom dokazati. Lottov roman Miris suhih ruža dolazi od novog britanskog autora koji nam pripovijeda o gubitku svoje majke i svojim načinom suočavanja s time. Ovo je vrsta knjige koja Vas navodi da počnete davati smisao mjestima i ljudima iz svoga života. U svom laganom i pažljivom putu, Lott razvija pouzdane znakove melankolije i zemljopisnu kartu izmiješanih problema na putu kojim je prolazio cijelog svog života sa lijepim i zamršenim mjestima u svojoj vlastitoj glavi i srcu.

Želite li pročitati knjigu?Miris suhih ruža/celeber u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lott, Tim. Čitati Miris suhih ruža/celeber Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE