Nepoznati rani radovi

Nepoznati rani radovi - August | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Nepoznati rani radovi autora August ... Miroslava Tušek - dhk.hr ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Knjiga autorice dr. Miroslave Tušek August Šenoa - Nepoznati rani radovi na češkome i njemačkom jeziku sadržava dosad manje poznate i sasvim nepoznate priloge hrvatskoga književnika Augusta Šenoe što ih je objavljivao u češkim i austrijskim publikacijamad Na češkom i njemačkom jeziku, Knjiga autorice dr. Miroslave Tušek August Šenoa - Nepoznati rani radovi na češkome i njem ... August Šenoa - nepoznati rani radovi - Njuskalo.hr ... . Miroslave Tušek August Šenoa - Nepoznati rani radovi na češkome i njemačkom jeziku sadržava dosad manje poznate i sasvim nepoznate priloge hrvatskoga književnika Augusta Šenoe što ih je objavljivao u češkim i austrijskim publikacijama d 1860. do 1866. godine. Knjiga autor...

INFORMACIJA

AUTOR
August
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nepoznati rani radovi.pdf

OPIS

Knjiga autorice dr. Miroslave Tušek August Šenoa – Nepoznati rani radovi na češkome i njemačkom jeziku sadržava dosad manje poznate i sasvim nepoznate priloge hrvatskoga književnika Augusta Šenoe što ih je objavljivao u češkim i austrijskim publikacijamad 1860. do 1866. godine. Riječ je o člancima, kritikama, osvrtima, bilješkama i dopisima napisanim i publiciranim za vrijeme njegova boravka u Pragu (1859.–1864.) i Beču (1864./1865.), a koji su dosad bili izvan pozornosti stručne javnosti zbog njihove nedostupnosti, odnosno nepoznavanja. Knjiga je rezultat autoričina višegodišnjeg rada u češkim i austrijskim institutima, institucijama i bibliotekama za vrijeme kojega je otkrila više od stotinu Šenoinih priloga, čime su skupljeni svi relevantni Šenoini radovi iz pojedinih publikacija u kojima je surađivao ili bio urednikom. Knjiga je strukturirana bilingvalno: uz češke odnosno njemačke tekstove objavljeni su usporedno i njihovi prijevodi na hrvatski jezik, čime će nema sumnje, osim uporabe u znanstvene svrhe, pobuditi i zanimanje šire čitalačke publike jer je riječ o poznatome i popularnom piscu hrvatske književnosti – velikom Augustu Šenoi!

Želite li pročitati knjigu?Nepoznati rani radovi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor August. Čitati Nepoznati rani radovi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE