Priča o Li Kuang Shiju

Priča o Li Kuang Shiju - Goswami, Krishna Tamal | Caritasspiritistcenter.org

... o Li Kuang Shiju. Joga za novo tisućljeće ... Ye Hua Xiang 野花香 Lyrics 歌詞 With Pinyin By Mo Si Man 莫斯满 Lao... ... ... Preuzmite knjigu "Priča o Li Kuang Shiju - Tamal Krišna Gosvami..." ... o Li Kuang Shiju. Joga za novo tisućljeće. Priča o Li Kuang Shiju - Tamal Krišna Gosvami. Preporuči prijatelju knjigu. PRIČA O LI KUANG SHIJU-joga za novo tisućljeće. Bili su neobičan par: stariji američki redovnik i mladi kineski znanstvenik. Prije bi se očekivalo da su im uloge obrnute. Kineski redovnik i američki znanstvenik više bi odgovarali tradiciji,ali nošeno vjetro...

INFORMACIJA

AUTOR
Goswami, Krishna Tamal
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o Li Kuang Shiju.pdf

OPIS

Bili su neobičan par: stariji američki redovnik i mladi kineski znanstvenik. Prije bi se očekivalo da su im uloge obrnute. Kineski redovnik i američki znanstvenik više bi odgovarali tradiciji, ali nošeno vjetrovima suvremene povijesti, sjeme različitih kultura sijalo se na stranome tlu, proizvodeći neobične društvene hibride. Potraga za identitetom i smislom odvodi glavnog junaka iz Kine u Ameriku i Indiju, a potom natrag u Kinu.

Želite li pročitati knjigu?Priča o Li Kuang Shiju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Goswami, Krishna Tamal. Čitati Priča o Li Kuang Shiju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE