Raznizane godine

Raznizane godine - Tyler, Anne | Caritasspiritistcenter.org

...e Godine Anne Tyler. Uploaded by. Muamera Habibovic ... Željeznički prevoz Crne Gore - Polasci ... . Ameriki knjievni kritiari roman Raznizane godine proglasili su romanom desetljea. Raznizane godine. Jezik izdanja: Hrvatski Broj stranica: 392 Uvez: Tvrdi Prevoditelj: Maja Zaninović Nakladnik: Leo Commerce Godina izdanja: 1998 ISBN: 978-953-186-034-5 Cijena knjige: 200.00 kn. II►Raznizane godine Tvrdi uvez s ovitkom. Nakon vidljive uplate šaljem poštom. Raznizane godine. Cijena. 60 kn ~ 9 €. LIBRI ... Elektronske knjige ... . Raznizane godine. Cijena. 60 kn ~ 9 €. LIBRI...

INFORMACIJA

AUTOR
Tyler, Anne
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Raznizane godine.pdf

OPIS

Ponekad se osjećala poput sićušne mušice što zuji oko rubova svoje obitelji. U prisustvu svekrve činila se frivolnom, rastrošnom i neorganiziranom, a pred samom sobom – kao djevojčica koja se igra udane žene i domaćice. Njezinu mužu pripala je uloga razumnog, čvrstog i pouzdanog oslonca, uloga dodijeljena njoj – bila je čista dekoracija. Djeca su joj, nekako naglo, izrasla u velike, kočoperne, nepristojne i površne stvorove, koji izmiču majčinim zagrljajima, kritiziraju način na koji se odijeva i s gađenjem okreću oči prema nebu na svaku riječ koju izusti. U četrdesetoj godini života, Deliji Grinstead postaje jasno da se ništa ne može mjeriti s bijesom, onom vrstom bijesa koji osjećate kad vas netko povrijedi ili uvrijedi ili vas smatra za puku činjenicu. Prvoga dana obiteljskog ljetovanja odšetala je niz plažu, odšetala je iz njihovih života i ušuljala se u Bay Borough, gradić koji ju je podsjetio na godine ljubaznoga američkog Juga i virtualnu zbilju u kojoj može početi još jednom – i to ispočetka. Prihvaća poslovnu ponudu Joela Millera, krupnog, naočitog, tamnoputog muškarca s uskom prugom crne kose – počinje mu voditi kućanstvo i brinuti se o njegovu malodobnom sinu. Svake sekunde provedene u obitelji Miller bila je svjesna bijesa zbog kojeg je obiteljsku mudrost: ne čini ništa što ne možeš popraviti, preoblikovala u: ako nikad ne napraviš ništa što ne možeš popraviti, na kraju nećeš napraviti ništa. Američki književni kritičari roman Raznizane godine proglasili su romanom desetljeća.

Želite li pročitati knjigu?Raznizane godine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tyler, Anne. Čitati Raznizane godine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE