Rat i mir za hrvatsku

Rat i mir za hrvatsku - Plevnik Darko | Caritasspiritistcenter.org

...islu je poznat njegov citat "Čitanje je oblik obraćenja, molitva za suvisliji identitet ... Rat i mir za Hrvatsku (2002 edition) | Open Library ... ." Knjiga RAT I MIR ZA HRVATSKU - Zapisi 1991-1995 nastala je kao izbor iz bogate i kontinuirane autorove suradnje s uglednim splitskim dnevnikom "Slobodna Dalmacija", gdje je dugo pisao svoju kolumnu... Pomoć za disleksiju Povećaj slova Smanji slova Osnovna veličina slova. Rat i mir za Hrvatsku : zapisi 1991-1995. Tekstualna građa, tiskana. CITIRANJE. An edition of Rat i mir za Hrvatsku (2002). Rat ... Rat i mir - Wikipedija ... . Tekstualna građa, tiskana. CITIRANJE. An edition of Rat i mir za Hrvatsku (2002). Rat i mir za Hrvatsku. zapisi 1991-1995. This edition was published in 2002 by NZMH in Zagreb. U svojoj novoj kn...

INFORMACIJA

AUTOR
Plevnik Darko
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Rat i mir za hrvatsku.pdf

OPIS

Prilozi u knjizi su objavljivani uglavnom u autorovoj kolumni u Slobodnoj Dalmaciji a nekoliko ih je izašlo i u inozemnim novinama (slovenskim, austrijskim i talijanskim). Prateći najburnije razdoblje novije nacionalne povijesti, ovi zapisi su svojevrsna kronika o stvaranju moderne hrvatske države. Većina uvrštenih priloga je iz 1991. godine dok su u drugom dijelu knjige zapisi od 1992. do 1995. godine.

Želite li pročitati knjigu?Rat i mir za hrvatsku u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Plevnik Darko. Čitati Rat i mir za hrvatsku Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE