Za mladež i starež

Za mladež i starež - Kušan, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

... i Starež (izbor iz djela) - Ivan Kušan ... Za mladez i starez (Ivan Kusan) - preuzmite besplatno e-knjige PDF... ... . Za mladež i starež. Ivan Kušan. Ivan Kušan: ZA MLADEŽ I STAREŽ: izbor iz djela. Izdavač: Školska knjiga. Broj stranica: 371. Za mladez i starez (Ivan Kusan). književnost. ivan kušan. ZA MLADEŽ I STAREŽ - izbor iz djela. Za mladež i starež. Ivan Kušan. nedigitalizirano. Promo film mak riv 80 tih za mlade i stare. PROMO FILM Mak Riv 80- tih ZA MLADE I STAREПодробнее. Makarska krajem 80-godina prošlog stol ... travnja 2018 - Balkanski magazin ... . Makarska krajem 80-godina prošlog stol...

INFORMACIJA

AUTOR
Kušan, Ivan
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Za mladež i starež.pdf

OPIS

Za mladež i starež” zbirka je sabranih djela Ivana Kušana, objavljena u Zagrebu 1997. godine. Sastoji se od romana “Ljubav ili smrt”, “Toranj”, drame “Svrha od slobode”, izbora iz novela i autobiografskih zapisa. Kušanov opus općenito, pa tako i neka od djela koja su se našla u ovoj zbirci, mogu se tematski podijeliti na četiri sloja: složeni društveni romani s pojedincem u središtu događanja, romani o “mladim odraslima”, političke satire i prozne priče.

Želite li pročitati knjigu?Za mladež i starež u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kušan, Ivan. Čitati Za mladež i starež Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE