Životinje pripovijedaju Evanđelje

Životinje pripovijedaju Evanđelje - Delelis, Benedicte | Caritasspiritistcenter.org

...ivotinje pripovijedaju Evanđelje jedinstvena je slikovnica opremljena čudesno lijepim ilustracijama koja donosi dvanaest dubokih i duhovnih, a ipak duhovitih i toplih priča, dajući glas dvanaest životinja ... Knjižnice grada Zagreba - 2020 ... ... Životinje pripovijedaju Evanđelje jedinstvena je slikovnica opremljena čudesno lijepim ilustracijama koja donosi dvanaest dubokih i duhovnih, a ipak duhovitih i toplih priča, dajući glas dvanaest životinja... Knjiga Životinje pripovijedaju Evanđelje u prijevodu Katarine Gugić dostupna je u svim knjižarama Verbum kao ... Životinje pripovijedaju evanđelje i približavaju ga djeci na originalan... ... ... Knjiga Životinje pripovijedaju Evanđelje u prijevodu Katarine Gugić dostupna je u svim knjižarama Verbum kao...

INFORMACIJA

AUTOR
Delelis, Benedicte
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Životinje pripovijedaju Evanđelje.pdf

OPIS

“Tko je ovaj novorođeni dječačić kojega je majka položila u moje jasle?” zbunjeno se pita stari vol. “Tko je ovaj čovjek da mu se i vjetar i more pokoravaju?” zadivljeno misli riba. “Koji to kralj sjedi na mojim leđima?” u čudu se pita magarčić. Životinje pripovijedaju Evanđelje jedinstvena je slikovnica opremljena čudesno lijepim ilustracijama koja donosi dvanaest dubokih i duhovnih, a ipak duhovitih i toplih priča, dajući glas dvanaest životinja spomenutih u evanđeljima koje pripovijedaju priču o Isusovu životu: Vjerni pas, Brižni vol, Vuk nježan kao janje, Riba u oluji, Gladna lisica, Nestrpljivi vrabac, Izgubljena ovca, Umorna deva, Mama koka, Mladi magarac, Pijetao-vjesnik, Golubičin pjev – nazivi su prelijepih maštovitih priča koje nas na potpuno nov način upoznaju s Isusom.

Želite li pročitati knjigu?Životinje pripovijedaju Evanđelje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Delelis, Benedicte. Čitati Životinje pripovijedaju Evanđelje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE