Operativno planiranje

Operativno planiranje - Nidžara Osmanagić Bedenik | Caritasspiritistcenter.org

...perativno planiranje ili osnovno planiranje kao što smo vec naveli ... OPERATIVNO PLANIRANJE Poslovna knjižara UM ... . Operativno planiranje rezultira dvema vrstama planskih odluka : 1) za jednokratnu upotrebu 2) za permanentu upotrebu Na... Operativno planiranje. Primjer operativnog plana proizvodnje. "...Operativno planiranje detaljno prikazuje kako će organizacija postići ciljeve i strategije navedene u strateškom planu; uključuje... Operativno planiranje. Operativno planiranje je instrument kojim se svake godine traže ... Operativno planiranje - Ekonomski portal ... . Operativno planiranje je instrument kojim se svake godine traže i promišljaju bolji i ...

INFORMACIJA

AUTOR
Nidžara Osmanagić Bedenik
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Operativno planiranje.pdf

OPIS

Što je planiranje, zapravo? Kako se planira? Kako se planira poslovanje poduzeća? Koji se instrumenti pri tome primjenjuju? Kakav je odnos menedžmenta i plana? A odlučivanja? A kontrolinga? Ima li uopće smisla planirati u životnim i poslovnim uvjetima neprekidne mijene? U uvjetima gotovo svakidašnjih iznenađenja koja dovode u pitanje već doneseni plan? To su samo neka pitanja koja potiču mnoštvo različitih odgovora. Ova će vam knjiga pomoći u traganju za odgovorima na neka postavljena pitanja. Nema konačnih ni jednoznačnih rješenja; ona se oblikuju u svakoj pojedinoj situaciji. Nepromjenjiva su osnovna načela struke. O njima govori ova knjiga.

Želite li pročitati knjigu?Operativno planiranje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Nidžara Osmanagić Bedenik. Čitati Operativno planiranje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE