Vojvodino rješenje

Vojvodino rješenje - Ashford, Jane | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Vojvodino rješenje autora Ashford, Jane ... Prodaja - Libri - otkup i prodaja rabljenih knjiga ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Vojvodino rješenje - Nisu jedno za drugo, i to iz svih pravih razloga... Lord Randolph Gresham došao je u London samo iz jednog razloga naći prikladnu suprugu. Verity Sinclair možda je inteligentna, lijepa i puna duha, ali njezin otac zna tajnu o Randolphu koja ga čini posve neprikladnim mužem. Uopće nije dobar za nju, Vojvodino rješenje - Jane Ashford. Autor: Jane Ashfo ... Ispisivanje tekstualnih fragmenata na ... - Hrvatski Fokus ... . Uopće nije dobar za nju, Vojvodino rješenje - Jane Ashford. Autor: Jane Ashford. Barkod: 9789532186772. Nisu jedno za drugo, i to iz svih pravih razloga... Lord Randolph Gresham došao je u London samo iz jednog razloga naći prikladnu suprugu. ...

INFORMACIJA

AUTOR
Ashford, Jane
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vojvodino rješenje.pdf

OPIS

Nisu jedno za drugo, i to iz svih pravih razloga… Lord Randolph Gresham došao je u London samo iz jednog razloga naći prikladnu suprugu. Verity Sinclair možda je inteligentna, lijepa i puna duha, ali njezin otac zna tajnu o Randolphu koja ga čini posve neprikladnim mužem. Uopće nije dobar za nju, nikako, ni slučajno. Verity zna da lord Randolph živi u seoskoj župi, a njoj je najveća želja pobjeći u grad. On možda je fascinantan, privlačan, bogat, i sin vojvode, ali nikad se ne bi udala za njega. Niti će s njim razgovarati, koketirati, šetati ni jesti. Otpjevat će duet s njim, ali samo jednom, samo zato što svi na tome insistiraju. No jedan duet neizbježno vodi do drugoga. Serija Vojvodini sinovi: Vojvodin nasljednik (Knjiga prva) Dva svijeta (Knjiga druga) Tajna lorda Sebastiana (Knjiga treća) Vojvodino naslijecte (Knjiga četvrta) Vojvodino rješenje (Knjiga peta)

Želite li pročitati knjigu?Vojvodino rješenje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ashford, Jane. Čitati Vojvodino rješenje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE