Lovci na vukove

Lovci na vukove - Curwood, James Oliver | Caritasspiritistcenter.org

...a vukove book. Read 25 reviews from the world's largest community for readers ... Lovci na vukove - Oliver Curwood: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... ... Lovci na vukove - Zagrebačka naklada ... a vukove book. Read 25 reviews from the world's largest community for readers. ...priča o pustolovini u divljiniGradski mladić Rod i njegovi indi... Lovci na zlato nastavljaju gdje su stali Lovci na vukove, prateći mladog Wabigoona, sina bijelog činovnika i indijanske princeze, njegovog bijelog prijatelja Roda i starog indijanskog mudraca Mukokija... Lovci na zlato nastavljaju gdje su stali Lovci na vukove, prateći mladog Wabigoona, sina bijelog činovnika i indijanske princeze, njegovog bijelog prijatelja Roda i starog indij...

INFORMACIJA

AUTOR
Curwood, James Oliver
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovci na vukove.pdf

OPIS

Gradski mladić Rod i njegovi indijanski prijatelji Wabi i Mukoki povest će vas na nezaboravno putovanje djevičanskom divljinom kanadskoga sjevera. U svojim pustolovinama će se naći oči u oči s izgladnjelim vukovima, beskrupuloznim odmetnicima i surovim silama prirode i nabasati na tajanstvenu brvnaru koja je pola stoljeća krila veliku tajnu… Prepuna iznenadnih obrata, napetosti i uzbuđenja, “Lovci na vukove” su romantična priča o pustolovnom životu u divljini, prijateljstvu i ljubavi iz vremena u kojem je svijet bio ljepše i jednostavnije mjesto za život.

Želite li pročitati knjigu?Lovci na vukove u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Curwood, James Oliver. Čitati Lovci na vukove Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE