Dobar boj

Dobar boj - Bo, Susanna | Caritasspiritistcenter.org

...oj Životna ispovijest žene koja je kroz suprugovu bolest i smrt iznova pronašla Boga On je ateist, odijeva se moderno, posjećuje diskoteke i nitko ne razumije što radi u vjerskoj zajednici ... Dobar boj by VERBUM d.o.o. - Issuu ... . Ona je dobra djevojka koja ide u crkvu, studira, ne izlazi mnogo i živi mirnim životom. Dobar boj V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Usluge dostave ugovaraju se s prodajnim osobljem prilikom zaključivanja kupnje i vrijede u skladu s uvjetima prodaje u V.B.Z. d.o.o. Dobar boj jednostavnim, izravnim jezikom progovara o životima tih dvoje mladih ljudi, o njihovom upoznavanju, zaljubljivanju, potom zarukama, na kraju o vjenčanju i rođenju dvij ... 30. nedjelja kroz godinu (C): Dobar boj - Vjera i djela ... .B.Z. d.o.o. Dobar boj jednostavnim, izravnim jezikom progovara o životima tih dvoje mladih ljudi, o njihovom upoznavanju, zaljubljivanju, potom zarukama, na kraju o vjenčanju i rođenju dviju djevojčica. Sa svim poteškoćama i radostima ko...

INFORMACIJA

AUTOR
Bo, Susanna
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobar boj.pdf

OPIS

On je ateist, odijeva se moderno, posjećuje diskoteke i nitko ne razumije što radi u vjerskoj zajednici. Ona je dobra djevojka koja ide u crkvu, studira, ne izlazi mnogo i živi mirnim životom. Ne, ovo nisu likovi iz filmskoga scenarija: ljubavna priča Luigija i Susanne stvarna je priča. Tu su zaljubljivanje, potom zaruke, na kraju vjenčanje i rođenje dviju djevojčica. Sa svim poteškoćama i radostima koje takvi trenutci donose. Stvarna je i Luigijeva bolest: tumor na mozgu koji se, unatoč brojnim zahvatima i liječenjima, uvijek iznova vraća. Tek malo-pomalo zamjećujemo da se uloge koje smo mislili da poznajemo mijenjaju: ateist Luigi je taj koji će, kako se njegovo tijelo polako gasi, shvatiti da patnja ima smisao kada se prinosi dok će njegova žena Susanna, dobra djevojka koja ide u crkvu, otkriti posve drukčiju vjeru od one koju je uzimala zdravo za gotovo. Ovo je njezina potresna priča o životnoj borbi zbog koje ćete plakati i smijati se, ispovijest koja će vam dati snage za život te vas ispuniti vjerom i nadom.

Želite li pročitati knjigu?Dobar boj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bo, Susanna. Čitati Dobar boj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE