Glas naroda

Glas naroda - Pavličić, Pavao | Caritasspiritistcenter.org

... ... Буратино был тупой — LiveJournal | glas_naroda ... ... Glas naroda - Home | Facebook ... roda, Podgorica. 16,696 likes · 27,580 talki...

INFORMACIJA

AUTOR
Pavličić, Pavao
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Glas naroda.pdf

OPIS

Nakon knjiga Pohvala starosti i Pohvala tijelu – stiže nam i knjiga Pohvala pučkoj pjesmi, prigodno nazvana Glas naroda! Pavao Pavličić nam u ovoj, trećoj knjizi iz serije Pohvala, daje odgovore na sljedeća pitanja: Što se dogodilo sinoć kad je pao mrak? Zašto su lijepi mostarski dućani? Što nam radi onaj dido stari? Zašto bi Kata morala baš celer brati? Što se dogodilo kad je Mujo zamandalio vrata? Autor želi ispraviti nepravdu nanijetu pjesmama koje svi znaju i rado pjevaju ali rijetko tko o njima piše, tumači ih, a mnogi ih i ne razumiju. On će nam pjesme protumačiti isključivo iz svog slušateljskog (vjerujemo i pjevačkog) iskustva i na zabavan način otkriti neke njihove nove dimenzije i značenja. Tako će nas natjerati da ponovno posegnemo za njima, a ako treba i naručimo ih nekom prigodom od svirača.

Želite li pročitati knjigu?Glas naroda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pavličić, Pavao. Čitati Glas naroda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE