Ovdje sam , slušam

Ovdje sam , slušam - Miljković, Lugomer-Armano, Arnautović | Caritasspiritistcenter.org

...m, slušam - Dubravka Miljković. O knjizi OVDJE SAM, SLUŠAM ... Mel Camino - Prisutno neprisutan - Listen on Online Radio Box ... ... Ovdje sam, slušam...: priručnik za edukaciju volontera u službi... ... m, slušam - Dubravka Miljković. O knjizi OVDJE SAM, SLUŠAM. Pred vama je priručnik za edukaciju i rad volontera u službama telefonske psihološke pomoći. U početku zamišljen kao priručnik posebno namijenjen edukaciji mladih... Ovdje sam, slušam. April 9, 2020April 10, 2020 DVLabin Kutak za roditelje, Novosti. Ovdje smo, slušamo. Niste sami. Budite prvi koji će recenzirati "OVDJE SAM, SLUŠAM…" Upoznat...

INFORMACIJA

AUTOR
Miljković, Lugomer-Armano, Arnautović
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ovdje sam , slušam.pdf

OPIS

Pred vama je priručnik za edukaciju i rad volontera u službama telefonske psihološke pomoći. U početku zamišljen kao priručnik posebno namijenjen edukaciji mladih volontera, u svom je nastajanju prerastao granice mladih. Naime, premda služba telefonske psihološke pomoći već i kod nas postoji još od prije rođenja nekih naših mladih volontera, ovo je naš prvi priručnik takve vrste. Službe telefonske psihološke pomoći se zbog svojih pogodnosti sve više šire: sve ih je veći broj i sve je više ljudi koji razumiju kako pomoć nije potrebna samo onima ludima, već da i svi ostali, koji tek povremeno imaju žutu minutu, mogu profitirati od razgovora s treniranim volonterom koji će im pomoći u sagledavanju šire slike problema i njegovom rješavanju. Priručnik je, dakle, namijenjen i edukaciji i samoedukaciji, i mladim volonterima, ali i onima s iskustvom, spremnima na dopunska učenja. Autori svih priloga su po profesiji psiholozi i svi imaju višegodišnje iskustvo u savjetodavnom radu, ali i u organizaciji i vođenju službe telefonske psihološke pomoći.

Želite li pročitati knjigu?Ovdje sam , slušam u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Miljković, Lugomer-Armano, Arnautović. Čitati Ovdje sam , slušam Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE