Vrag nikad ne spava

Vrag nikad ne spava - Dubrović, Ervin | Caritasspiritistcenter.org

...iener dopunsko zdravstveno osiguranje / Vrag nikad ne spava ... Nikad Mi Se Ne Spava - Mostar Sevdah Reunion - текст песни... | T4K ... ... Kogel i Planjava - "vrag nikad ne spava" :) | Riječki Alpinistički Klub ... iener dopunsko zdravstveno osiguranje / Vrag nikad ne spava. 5 years ago. Uopće ga ne slušam što govori, čujem samo taj duboki glas koji dolazi do moje kože, posebno do vrata. Riječi koje izgovara snažne su i muške. Koji me vrag tjerao? Mogla sam pristojno reći da ne razumijem ili skrenuti smisao na onaj odvjetnički dio, ili nešto već i ostala bih u granicama. 'vrag nikad ne spava'. Pub...

INFORMACIJA

AUTOR
Dubrović, Ervin
DIMENZIJA
1,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrag nikad ne spava.pdf

OPIS

Zbirka ogleda (većinom već prethodno objavljenih) riječkog likovnog kritičara i kulturnog djelatnika. Tekstovi su nastajali tijekom proteklih deset godina za različite prigode i namjene: za kazališne programske knjižice, za znanstvene skupove i zbornike, za časopise i novine, a ponajviše govore o piscima i djelima i univerzalnosti njihovih ideja (Casanova, Goldoni, Čehov, K. Frankopan, Kamov, Fabrio, Salcher i dr.)

Želite li pročitati knjigu?Vrag nikad ne spava u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dubrović, Ervin. Čitati Vrag nikad ne spava Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE