Od norme do uporabe 1

Od norme do uporabe 1 - Mlikota, Jadranka | Caritasspiritistcenter.org

...do uporabe 1, Osijek, Zagreb: Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Hrvatska sveučilišna naklada, 2019 (zbornik) ... Zakon o prekrških ... . CROSBI ID: 1053644 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. od norme do uporabe. čkoj spojivosti ili zbog različitih konotativnih značenja, ali i sličnost ili bliskost ... Imenice polovica i polovina sinonimi su koji označuju. Od norme do uporabe 1. Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsp ... OD NORME DO UPORABE 1 - Zbornik radova... | superknjizara.hr ... . Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org. U zborniku Od norme do uporabe 1 autori upotpunjuju dosadašnje znanstvene spoznaje o normativnim pitanjima hrvatske jezične povijesti i suvremenost...

INFORMACIJA

AUTOR
Mlikota, Jadranka
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Od norme do uporabe 1.pdf

OPIS

Zbornik Od norme do uporabe 1 okuplja 12 radova izloženih na istoimenu skupu koji je organizirala Katedra za suvremeni hrvatski jezik osječkoga Filozofskog fakulteta 2016. godine. To je drugi u nizu skup u organizaciji te katedre. Godine 2014. razmotrena su otvorena pitanja suodnosa Jezika medija nekada i sada, a radovi su objavljeni u istoimenu zborniku 2016. godine. U zborniku Od norme do uporabe 1 autori upotpunjuju dosadašnje znanstvene spoznaje o normativnim pitanjima hrvatske jezične povijesti i suvremenosti na svim jezičnim razinama, te otvorena pitanja odnosa standardnih i nestandardnih idioma. Radovi u Zborniku potvrda su zainteresiranosti znanstvene kroatističke zajednice za normativna, jezično-povijesna i dijalektološka istraživanja.

Želite li pročitati knjigu?Od norme do uporabe 1 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mlikota, Jadranka. Čitati Od norme do uporabe 1 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE