U stihu i rimi o davnoj davnini

U stihu i rimi o davnoj davnini

...o. Opis oglasa. U STIHU I RIMI U DAVNOJ DAVNINI Ljiljana Ivković ... Vitalij kličko okačio rukavice o klin ali I dalje... ... . Stranica 50 Godina 2004 Tvrde korice očuvano. Prilagodba Priča iz davnine Ivane Brlić Mažuranić, koje je s posebnim senzibilitetom prepjevala odgajateljica Ljiljana Ivković, bit će znatan doprinos u približavanju i... II►Ivković, Ljiljana: U stihu i rimi o davnoj davnini Autor: Ivković, Ljiljana Izdavač: Hum naklada, Zagreb. U stihu i rimi o davnoj davnini. Pročitajte knjigu izravno u ... Skupina 4: Slikovnica - Čitamo mi, u obitelji svi ... . U stihu i rimi o davnoj davnini. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzm...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
U stihu i rimi o davnoj davnini.pdf

OPIS

Na knjizi je radilo više stručnih osoba iz odgoja, obrazovanja i kulture. Na prvom predstavljanju primljena je s velikim pohvalama u prvom redu kao vrlo koristan predložak pristupu djela Ivane Brlić-Mažuranić u što ranijoj dječjoj dobi.

Želite li pročitati knjigu?U stihu i rimi o davnoj davnini u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati U stihu i rimi o davnoj davnini Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE