Majmunčić Mumi privatni detektiv

Majmunčić Mumi privatni detektiv - Selznick, Brian | Caritasspiritistcenter.org

...ivi Majmunčić Mumi privatni je detektiv u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled ... Planetopija - knjižara za duh, um i tijelo ... . Nitko tako dobro ne jede grickalice, odijeva hlače i otkriva tragove. Crno-bijeli crteži u stilu film noira, prepuni detalja i duhovito akcentirani crvenom bojom vode nas kroz slučajeve koje Majmunčić Mumi rješava s lakoćom. Neodoljivi Majmunčić Mumi privatni je detektiv u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled. Nitko tako dobro ne jede grickalice, odijeva hlače i otkriva tragove. Crno-bijel ... Majmunčić Mumi - privatni detektiv - moja prva knjiga ... ... . Nitko tako dobro ne jede grickalice, odijeva hlače i otkriva tragove. Crno-bijeli crteži u stilu film noira, prepuni detalja i duhovito akcentirani crvenom bojom vode nas kroz slučajeve koje Majmunčić Mumi rješava s lakoćom. Neodoljivi Majmunčić Mumi privatni je detektiv u kojeg ćete se z...

INFORMACIJA

AUTOR
Selznick, Brian
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Majmunčić Mumi privatni detektiv.pdf

OPIS

Majmunčić Mumi-Privatni detektiv Moja prva knjigaKnjiga od gotovo 200 strana za mališane koji tek počinju čitati? Nemojte odustati! Radi se o očaravajućoj knjizi jednostavnog jezika i raskošnih crteža u stilu chiaroscuro. Neodoljivi Majmunčić Mumi privatni je detektiv u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled. Nitko tako dobro ne jede grickalice, odijeva hlače i otkriva tragove. Crno-bijeli crteži u stilu film noira, prepuni detalja i duhovito akcentirani crvenom bojom vode nas kroz slučajeve koje Majmunčić Mumi rješava s lakoćom. Očaravajuća kombinacija stripa, slikovnice i knjige za učenje samostalnog čitanja oduševit će ne samo djecu, nego i čitatelje svih dobi. Nije čudo da mu kritičari pišu hvalospjeve, na listi je bestselera New York Timesa, Amazonovoj listi najboljih knjiga 2018., a Parents Magazine proglasio ga je najboljom knjigom za čitatelje početnike. Bravo za Majmunčića Mumija!

Želite li pročitati knjigu?Majmunčić Mumi privatni detektiv u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Selznick, Brian. Čitati Majmunčić Mumi privatni detektiv Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE