Istinita priča o Pinokijevu nosu

Istinita priča o Pinokijevu nosu - Persson, Lief G.W. | Caritasspiritistcenter.org

...tinita priča o Pinokiovom nosu" je treći i poslednji deo sage o urnebesnom švedskom inspektoru Evertu Bekstromu ... Istinita prica o Pinokijevom nosu - PESON - KupujemProdajem ... . Nakon nesrećnog izleta kroz prvu i poslednju sezonu američke televizijske se... O autoru romana Istinita priča o Pinokijevu nosu: Leif G. W. Persson (1945.) švedski je kriminolog i romanopisac. Od 1978. godine napisao je niz romana, od kojih su tri dobila nagradu za najbolji kriminalistički roman godine u Švedskoj. II►Istinita priča o Pinokijevu nosu - Leif G. ... Istinita priča o Pinokijevu nosu -Kriminalistički romani- Mozaik knjiga ... . II►Istinita priča o Pinokijevu nosu - Leif G....

INFORMACIJA

AUTOR
Persson, Lief G.W.
DIMENZIJA
5,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Istinita priča o Pinokijevu nosu.pdf

OPIS

3. dio trilogije Ćudljivi nadinspektor Evert Bäckström taman je isplanirao radne dane ispuniti pomno biranim obrocima, zavidnim količinama alkohola, neobičnim poslovnim kombinacijama i druženjima samo s izdržljivim damama, kad je njegovu uobičajenu rutinu prekinula vesela vijest – Thomas Eriksson, onaj dripac od advokata, pronađen je mrtav u svojoj kući. Đavolji odvjetnik je, izgleda, izudaran do smrti. Istodobno, Bäckströmovi nesposobni kolege bakću se s gluparijama – neka babuskara prijavljena je policiji zbog zanemarivanja kunića, a nekog baruna koji o tome ne želi ni pisnuti nepoznati je napadač namlatio katalogom umjetnina. I to ni više ni manje nego pred kraljevom palačom. No, čim shvati da ubojstvo odvjetnika ima veze s gomilom besramno vrijednih umjetnina koje vuku podrijetlo još iz carske Rusije, Bäckströmu nije teško razrješenje ‘slučaja Eriksson’ preuzeti samo na svoja napaćena pleća. Dok spretno manipulira i kolegama, i nadređenima, i novinarima, i suradnicima s one strane zakona, nadinspektor i ne sluti da je ona babuskara s kunićem, skupa s premlaćenim barunom, prilično važan dio mozaika. Ali, zato mu ni slučajno ne može promaknuti jedan, ne tako obični Pinokio.

Želite li pročitati knjigu?Istinita priča o Pinokijevu nosu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Persson, Lief G.W.. Čitati Istinita priča o Pinokijevu nosu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE