Bol

Bol - Gardner, Lisa | Caritasspiritistcenter.org

...ntie. Ontdek alles bij bol.com. Boeken. Bol or BOL may refer to: BOL (band), a Norwegian electronica band ... Эту боль нельзя игнорировать ... ... De winkel van ons allemaal | bol.com ... ntie. Ontdek alles bij bol.com. Boeken. Bol or BOL may refer to: BOL (band), a Norwegian electronica band. Bol (music), a feature of Indian rhythm. Bol (soundtrack). Bol (film), a 2011...

INFORMACIJA

AUTOR
Gardner, Lisa
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bol.pdf

OPIS

Ovo je prvi roman američke majstorice trilera na hrvatskom jeziku. Ubojstvo supruga policajke Leoni prilično je brutalno, a uz njega se veže i nestanak njezine kćeri. Sve upućuje da je sama učinila zločin. No detektivka D.D. Warren slučaju pristupa profesionalno te savjesno kreće u dinamičnu i mučnu istragu. Beskompromisni karakteri i snažna volja ove dvije policajke neprestano se sukobljavaju, uz količinu emocija koje se mogu grabiti lopatom. Jednoj je nestalo dijete i za to je krive, druga je na pragu majčinstva i to utječe na njezinu objektivnost u istrazi. Vrlo moćna knjiga koja istražuje fenomen korupcije u policiji, ali i razornu snagu emocija u obitelji.

Želite li pročitati knjigu?Bol u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gardner, Lisa. Čitati Bol Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE