[email protected]

[email protected] - Matanović, Julijana | Caritasspiritistcenter.org

... protects and retains email messages for giant corporations; Virtru Email Protection for Gmail gives consumers the same top-tier encryption free ... 10 Best Secure Email Services to Protect Your Privacy [2021] ... ... The Best Email Encryption Services for 2022 | PCMag ... protects and retains email messages for giant corporations; Virtru Email Protection for Gmail gives consumers the same top-tier encryption free. The only minor catch; you must use Gmail on... Парсинг зашифрованных email [email_protected]. Discussion in 'Песочница' started by blackice777, 14 Apr 2016.

INFORMACIJA

AUTOR
Matanović, Julijana
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
[email protected].pdf

OPIS

Eseji iz hrvatske književnosti Julijana Matanović među prvima je u književnu interpretaciju unijela osobnost, naznačujući kako je govor o štivima drugih i govor o samome sebi. Kao autorica koja pokazuje poseban smisao za pronalaženje detalja iz kojeg se grana tumačenje, često je pozivana da knjige svojih kolega poprati pogovornom bilješkom. Prve izabrane pogovore objavila je u knjizi Lijepi običaji.Posljednjih desetak godina u središtu njezina zanimanja su prozni naslovi u čijim se tematskim sustavima nižu pitanja povijesti, vlasti, selidbi i nepripadanja (Krsto i Lucijan). Posebnu pažnju struke izazvala je ulaženjem u tekstualne svjetove likova iz povijesti hrvatske književnosti (Tko se boji lika još). [email protected] sedam je novih pogovora knjigama i cjelovitim opusima njezinih omiljenih autora (J. Barnes, A. Šoljan, N. Fabrio, M. Jergović i S. Mehmedinović, J. Imamović, S. Martinović). Umjesto zaključne riječi vlastitoj knjizi autorica ispisuje priču o romanu Toranj I. Kušana. Riječ je o čitanjima koja se odmiču dosadašnjim analizama struke i koja su jednako dobrodošla na satovima lektire, kao i u pristupima koja traže isključivo užiće u tekstu. Svojim tumačenjima autorica iznova potvrđuje veličinu i smisao književnosti, jedino sigurno mjesto u vremenima preplavljenim sumnjama i strahovima. Julijana Matanović sebe je svrstala među one suvremene proučavatelje književnosti koji znaju da su i život i književnost veliki i da mi u njih upisujemo samo svoje male priče. Andrea Zlatar

Želite li pročitati knjigu?[email protected] u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Matanović, Julijana. Čitati [email protected] Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE