Šoferi

Šoferi - Bauer, Ludwig | Caritasspiritistcenter.org

...de șoferi - lecția nr.5 PARTEA I - viraje și încadrări ... Lucru șofer, expeditor - posturi vacante în Moldova ... ... Școala de Șoferi Galați - AVIAȚIA | Eficient și convenabil ... de șoferi - lecția nr.5 PARTEA I - viraje și încadrări. Școala de șoferi - PARCĂRI - parcare laterală stânga. Mai multe informații despre mine găsiți și pe Facebook: Doctor De Permisewww.doctordepermise.roCe îți spune un instructor la prima lecție de condus? Soferi de Tir pe Comunitate. 2550 €. Lucru în ture. TAXOPARK SUCCESS TRADES angajaza soferi cu m...

INFORMACIJA

AUTOR
Bauer, Ludwig
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Šoferi.pdf

OPIS

Usred ratnih godina, ranih devedesetih dvadesetog stoljeća, jedno od najpoželjnijih zanimanja bilo je ono vozača ili prevoditelja u snagama Ujedinjenih naroda. Značilo je to relativno visoke plaće, sigurnost i sređenost za razliku od kaosa, siromaštva, pretvorbe i ostalih zala koja su se događala. Ovo je priča o njima, o vozačima, o trojici njih, o ljudima koje su svi gledali s podozrenjem i zavišću. Tri čovjeka, tri svijeta, tri sudbine. Hrvoje – snalažljiv, premazan svim mastima, Tommy – mlad, neukrotiv i nevjerojatnih vozačkih sposobnosti, te Rudolf – profesor, iskusan i smiren, s velikim znanjem jezika. Trojac ubačen u vrtlog sitnih i krupnih makinacija svjetskih mirovnih organizacija pokušava izvući najbolje za sebe i svoje. Kroz bezbroj peripetija, u tankom limbu gdje nestaju i Dobro i Zlo, Ludwig Bauer piše roman koji kroz dosad neviđenu optiku gleda našu nedavnu prošlost. Šoferi stalno rade na rubu života i smrti, a njihov život prepleće se sa životima osoba koje prevoze, oni su i lokalni vodiči i rame za plakanje. Šoferi govore o našim željama, nadanjima i razočaranjima, ali jednako tako i o onima koji dolaze na poprišta sukoba te ne žele i ne umiju razumjeti ništa, već samo zadovoljavaju formu i u njoj pronalaze svoj materijalni interes. Stoga uvijek pazite što govorite pred šoferom, jer on nije vezan ispovjednom tajnom.

Želite li pročitati knjigu?Šoferi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bauer, Ludwig. Čitati Šoferi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE