Djevojka na mjesec dana

Djevojka na mjesec dana - Carlan, Audrey | Caritasspiritistcenter.org

...a na mjesec dana (izvorno: Calendar Girl) posljednji je hit naslov iz pera navedene autorice, a radnja romana prati Miu Saunders, mladu ženu koja u kratkom vremenu treba nabaviti ogromnu svotu novca ... odvajanje na mjesec dana ... . Njezin se otac kockajući zadužio milijun dolara, a dug nema odakle podmiriti. Superuspješan serijal Djevojka na mjesec dana započinje epizodom Siječanj, koja se istog trena popela na vrhove lista bestselera New York Timesa. Kroz dvanaest mjeseci pratit ćemo avanture neustrašive Mie Saunders i saznati kakva sve ljubav može biti… II►djevojka na mjesec dana audrey carlan super stanje. KAD PRODAJEŠ, nigdje ne upis ... Djevojka na mjesec dana... - She ... . Kroz dvanaest mjeseci pratit ćemo avanture neustrašive Mie Saunders i saznati kakva sve ljubav može biti… II►djevojka na mjesec dana audrey carlan super stanje. KAD PRODAJEŠ, nigdje ne upisuj CVC/CVV broj svoje debitne ili kreditne kartice. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo IBAN, ime i prezime! Superuspješan serijal Dje...

INFORMACIJA

AUTOR
Carlan, Audrey
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka na mjesec dana.pdf

OPIS

Miji Saunders hitno treba novac, i to puno novca. Ima rok od samo godinu dana da otplati dug kamataru koji prijeti da će ubiti njezina oca. Na sreću, njezina je teta vlasnica luksuzne eskortne agencije pa joj ponudi da radi za nju. Dogovore se da Mia mjesec dana bude pratilja neopisivo bogatom muškarcu te da se pojavljuje s njim u društvu ili mu služi kao muza. Seks nije uvjet. Mia nema nikakvih skrupula jer ionako nema sreće u ljubavi pa joj se takav posao čini savršenim – u mjesec dana odraditi što treba i pokupiti novac. Jednostavno, zar ne? Možda i nije… O autorici: Audrey Carlan autorica je bestselera koji se dugo zadržavaju na ljestvicama najčitanijih knjiga magazina New York Times, USA Today i Wall Street Journal. Piše uzbudljive ljubavne priče koje čitateljima pružaju iskustvo koje je istodobno i romantično i seksi, i slatko i pohotno. Njezin serijal Djevojka na mjesec dana preveden je na mnoge svjetske jezike. Živi u Kalifornijskoj dolini sa suprugom i dvojicom sinova. Kada ne piše, daje poduke iz joge, prijateljuje sa svojim duhovnim sestrama ili čita kakav ljubić s puno strasti i pohote.

Želite li pročitati knjigu?Djevojka na mjesec dana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Carlan, Audrey. Čitati Djevojka na mjesec dana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE