More i zaustavljene priče

More i zaustavljene priče - Lukić, Neva | Caritasspiritistcenter.org

...e reći da je More i zaustavljene priče neobično književno djelo koje spaja poeziju i prozu, suvremenost i tradiciju ... Ponovo zaustavljene procedure vantelesne oplodnje | Novosadski... ... . Neke se teme provlače djelom Neve Lukić još od početka njezina stvaralaštva: propitivanje mogućnosti komunikacije među ljudima i sklonost fantastici. II►Neva Lukić - More i zaustavljene priče (ZZ53) Nakladnik: Hrvatsko društvo pisaca Zagreb 2016. 160. Neva Lukić - More i zaustavljene priče (ZZ53). Cijena. 40 kn ~ 6 €. Knjiga "More i zaustavljene priče" Neve Lukić, prvotno objavljena 2016. u izdanju Hrvatskog ... Bečići: Fekalije "zaustavljene", ne izlivaju se u more ... . Cijena. 40 kn ~ 6 €. Knjiga "More i zaustavljene priče" Neve Lukić, prvotno objavljena 2016. u izdanju Hrvatskog društva pisaca, izašla je ove godine...

INFORMACIJA

AUTOR
Lukić, Neva
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
More i zaustavljene priče.pdf

OPIS

Kako kaže književnica Lada Žigo, može se reći da je More i zaustavljene priče neobično književno djelo koje spaja poeziju i prozu, suvremenost i tradiciju.Neke se teme provlače djelom Neve Lukić još od početaka njezina stvaralaštva: propitivanje mogućnosti komunikacije među ljudima i sklonost fantastici. Autorica se poigrava tradicionalnim žanrovima poput bajke, mita, priče i pjesme, te sagledavanjem problema suvremene svakodnevice u neobičnim okvirima fantastike.– Lada ŽigoNovinar i književni kritičar Davor Šišović kaže da priče iz ove zbirke ne nude neke znanstvene ili filozofske odgovore na pitanja ostanka i opstanka, ali nude mnoge poetične vizije mogućih ishoda u snalaženju čovjeka, čovječanstva, svjetskog duha ili uprave čitavog svemira s nečim što je nastalo kao nenaručeno, ali kad je već tu, moramo se naučiti nekako nositi s time.

Želite li pročitati knjigu?More i zaustavljene priče u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lukić, Neva. Čitati More i zaustavljene priče Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE