Hrvatska gastronomija – francuski

Hrvatska gastronomija – francuski - Njavro, Mato | Caritasspiritistcenter.org

...a gastronomija ove se godine prvi put organizirano predstavila u Francuskoj pa iako se po obimu, ali ni inovativnosti, ne može uspoređivati s francuskom, i bogata hrvatska gastronomija, ima ... Hrvatska Gastronomija i noćni život ... ... Francuska | Gastronomika ... a gastronomija ove se godine prvi put organizirano predstavila u Francuskoj pa iako se po obimu, ali ni inovativnosti, ne može uspoređivati s francuskom, i bogata hrvatska gastronomija, ima... Francuski chef u Zagrebu Veliki francuski piknik u Maksimiru Francusko-hrvatski susret u Slavoniji na temu vina (stranica na francuskom) Promocija francuskih vina u Hrvatskoj Francuski chefovi Lionel... Gastronomija (od grčkog gaster = stomak ili želudac + nomos = pravilo, red) je kuharska vješt...

INFORMACIJA

AUTOR
Njavro, Mato
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska gastronomija – francuski.pdf

OPIS

Kuhinja je od davnina bila bitan dio identiteta i kulturne baštine, a kako je Hrvatska zemlja na raskižju kultura i civilizacija, ova kuharica obuvaća recepte iz čak 5 gastronomskih regija.

Želite li pročitati knjigu?Hrvatska gastronomija – francuski u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Njavro, Mato. Čitati Hrvatska gastronomija – francuski Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE