Što ću biti kad odrastem?

Što ću biti kad odrastem? - Nazansky, Boris | Caritasspiritistcenter.org

... vaši mališani biti kad odrastu? Još uvijek ne znaju? Od kapetana broda i veterinarke, preko vatrogasca i balerine, pa sve do istraživača i učiteljice… Uz simpatične stihove iz slikovnice Što ću biti kad odrastem? maleni će doznati mnogo o najrazličitijim zanimanjima, a možda koje od njih i ... KAD ODRASTEM BIT ĆU... - MAMIN KUTAK - Lukin portal za djecu... ... ... Intuitivno znaš što te zanima, za što imaš smisla i gdje vidiš svoju budućnost - potrebno je samo to osvijestiti. Provjeri i kod prijatelja, rodbine i roditelja što oni misle o tome u čemu si dobar. Doznaj više o zanimanju koje ti se čini pravim odabirom. "Postat ću menadžer, pravnik, IT stručnjak…" On definitivno zna što želi biti kad odraste, i tako svakih par god ... Verbum | Što ću biti kad odrastem? ... . Provjeri i kod prijatelja, rodbine i roditelja što oni misle o tome u čemu si dobar. Doznaj više o zanimanju koje ti se čini pravim odabirom. "Postat ću menadžer, pravnik, IT stručnjak…" On definitivno zna što želi biti kad odraste, i tako svakih par god...

INFORMACIJA

AUTOR
Nazansky, Boris
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Što ću biti kad odrastem?.pdf

OPIS

Vesele pjesmice o budućim zanimanjima koje je napisao Boris Nazansky, a oslikala Željka Mezić pomoći će malim čitateljima da i oni, ako još nisu odlučili, odaberu svoje buduće zanimanje.

Želite li pročitati knjigu?Što ću biti kad odrastem? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Nazansky, Boris. Čitati Što ću biti kad odrastem? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE