Katolička krivnja

Katolička krivnja - Zajec, Tomislav | Caritasspiritistcenter.org

...čka krivnja je navodna krivnja koja postoji kod osoba koje su aktivni ili bivši sljedbenici Rimokatoličke vjere ... ‎Katolička krivnja on Apple Books ... . Katolička krivnja je duboko intimno poetsko svjedočanstvo, ali, istovremeno, uz nenametljiv, 'čist' stil ujednačenoga rukopisa, najbolja preporuka za buduće čitatelje upravo je ova univerzalnost iskustva, u životu u koji smo bačeni, a tek nam je otkriti da solidarnost je svojim tvrdim slovima / upisana u same temelje ovoga svijeta. Katolička krivnja i teologija nakon grozote pedofilije. Autor: Ana i Otto Raff ... Moderna vremena :: Katolička krivnja ... . Katolička krivnja i teologija nakon grozote pedofilije. Autor: Ana i Otto Raff...

INFORMACIJA

AUTOR
Zajec, Tomislav
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Katolička krivnja.pdf

OPIS

Dramatičar, prozaik i pjesnik Tomislav Zajec svom novom pjesničkom rukopisu nameće snažan konceptualni okvir koji položaj pojedinačne pjesme podređuje cjelini djela – u pitanju je, umjesto zbirke, zaista pjesnička knjiga. Svaka pjesma započinje činom promatranja, subjektivnim kadrom, doslovno riječju ‘promatra’. Pogled se pritom ne zaustavlja na organom vida spoznatljivim prostorima. Promatra se naravno život, a autorov izbor onoga što promatrač vidi kreira svijet koji, koliko god bio intiman i subjektivan, vrlo lako postaje i naš. Čak i kad je riječ o vremenu i prostoru u kojem nismo živjeli, Zajecove pjesme izglobljenom naracijom odašilju semantičke i emocionalne signale koje prepoznajemo kao vlastite. Katolička krivnja je duboko intimno poetsko svjedočanstvo, ali, istovremeno, uz nenametljiv, ‘čist’ stil ujednačenoga rukopisa, najbolja preporuka za buduće čitatelje upravo je ova univerzalnost iskustva, u životu u koji smo bačeni, a tek nam je otkriti da solidarnost je svojim tvrdim slovima / upisana u same temelje ovoga svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Katolička krivnja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zajec, Tomislav. Čitati Katolička krivnja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE