Maša i kazalište

Maša i kazalište - Pilić, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

...i Detalji o proizvodu MAŠA I KAZALIŠTE još je jedna zabavna i poučna priča o djevojčici Maši omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić ... Maša I Kazalište, Sanja Pilić | Abrakadabra web shop ... . Maša voli ići u kazalište, ali neka djeca baš i nisu ljubitelji zanimljivih predstava pa će ih Maša morati nagovoriti na posjet kazalištu i uvjeriti ih da će se dobro zabaviti, a ponešto i naučiti. Knjiga Maša i kazalište Sanja Pilić | Knjižara Znanje Sanja Pilić Maša i kazalište 59,00 kn Maša voli ići u kazalište, ali neka djeca baš i nisu ljubitelji zanimljivih predstava pa ce ih Maša morati nagovoriti na posjet kazalištu i uvjeriti ih da će se dobro zabaviti, a ponešto i naučiti. GODINA IZDANJA 2016 JEZIK IZDANJA Hrvatski Maša i kazalište MAŠA I KAZALIŠTE još je jedna zabavna i poučna priča o djevojčici Maši ... Knjiga Maša i kazalište Sanja Pilić | Knjižara Znanje ... . GODINA IZDANJA 2016 JEZIK IZDANJA Hrvatski Maša i kazalište MAŠA I KAZALIŠTE još je jedna zabavna i poučna priča o djevojčici Maši omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić. Maša voli ići u kaz...

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i kazalište.pdf

OPIS

Maša voli ići u kazalište, ali neka djeca baš i nisu ljubitelji zanimljivih predstava pa će ih Maša morati nagovoriti na posjet kazalištu i uvjeriti ih da će se dobro zabaviti, a ponešto i naučiti.Priča pogodna za početnike u ćitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiSanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

Želite li pročitati knjigu?Maša i kazalište u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pilić, Sanja. Čitati Maša i kazalište Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE