Sastavi robota

Sastavi robota

...na koje sve načine roboti utječu na nas, a zatim sastavi tri robota na navijanje i udahni im život! Ova knjiga je jedinstveni, interaktivni vodič u svijet robota ... Naši roboti - STEM Akademija ... . Ona kombinira uzbudljivu knjigu o robotima i dijelove uz pomoć kojih možete sastavit Otkrij na koje sve načine roboti utječu na nas, a zatim sastavi tri robota na navijanje i udahni im život! Ova knjiga je jedinstveni, interaktivni vodič u svijet robota. Ona kombinira uzbudljivu knjigu o robotima i dijelove uz pomoć kojih možete sastaviti tri robota na navijanje te ih jednostavno pokrenuti na hodanje, ples ili ma ... Sastavi vlastita vozila/robota po svom - LEGO® Store Hrvatska ... . Ona kombinira uzbudljivu knjigu o robotima i dijelove uz pomoć kojih možete sastaviti tri robota na navijanje te ih jednostavno pokrenuti na hodanje, ples ili mahanje. Sastavi robota 139.00 kn (cijena sa PDV-om) Otkrij na koje sve načine roboti utječu na nas, a zatim sastavi tri robota na navijanje i udahni im život! Ova knjiga je jedinstveni, interaktivni vodič u svijet robota. Kako sa...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sastavi robota.pdf

OPIS

Otkrij na koje sve načine roboti utječu na nas, a zatim sastavi tri robota na navijanje i udahni im život! Ova knjiga je jedinstveni, interaktivni vodič u svijet robota. Ona kombinira uzbudljivu knjigu o robotima i dijelove uz pomoć kojih možete sastaviti tri robota na navijanje te ih jednostavno pokrenuti na hodanje, ples ili mahanje. Roboti su strojevi koji nam pomažu i koji obavljaju poslove koje mi ne želimo ili ne možemo raditi. Ili, jednostavno, rade poslove za koje nismo raspoloženi! Roboti mogu biti supersnažni, turbobrzi, golemi ili sićušni. Robotima nikad nije dosadno niti se umaraju, a bez straha odlaze na opasna mjesta – čak i u daleki svemir. No, uvijek bi trebali raditi samo ono što im mi kažemo. Osim što ćeš naučiti koje vrste robota danas postoje i čemu roboti danas sve služe, u kompletu se nalaze dijelovi uz pomoć kojih možeš sastaviti i pokrenuti ROBOTA ŠETAČA, ROBOTA PLESAČA I ROBOTA MAHAČA.

Želite li pročitati knjigu?Sastavi robota u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Sastavi robota Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE