Inteligencija mog djeteta

Inteligencija mog djeteta - Aros Claudio | Caritasspiritistcenter.org

...u knjizi propituje pojam i mjerenje inteligencije te predstavlja teoriju višestrukih inteligencija ... PDF Sve boje mojih emocija - emocionalni razvoj djece ... ... Inteligencija mog djeteta autora Claudio Aros | najbolje ... ... u knjizi propituje pojam i mjerenje inteligencije te predstavlja teoriju višestrukih inteligencija. Zastupajući tezu da se razvoj inteligencije može pospješiti, nudi roditeljima djece od 4 do 9 godina da kroz igru procijene i potaknu njihove različite inteligencije. Inteligencija mog djeteta. Otkrijte i unaprijedite talente koji ga čine jedinstvenim. Što je inteligencija? Čemu nam služi to što je mjerimo? Je li istina da se nasljeđuje? I ono najvažnije, može li se razvijati? Približimo li se više praksi, a manje nagađanju - možemo li doista pospješiti inteligenciju svoje djece? Autor u knjizi propituje pojam i mjerenje inteligencije te predstavlja teoriju višestr...

INFORMACIJA

AUTOR
Aros Claudio
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Inteligencija mog djeteta.pdf

OPIS

Autor u knjizi propituje pojam i mjerenje inteligencije te predstavlja teoriju višestrukih inteligencija. Zastupajući tezu da se razvoj inteligencije može pospješiti, nudi roditeljima djece od 4 do 9 godina da kroz igru procijene i potaknu njihove različite inteligencije. U zasebnim poglavljima daje zadatke, igre i aktivnosti koje će roditeljima pomoći upoznavanju i unapređivanju logičke, matematičke, jezične, vizualno prostorne, tjelesne, glazbene, unutarnje, socijalne i druge (prirodoslovne, duhovne i moralne) inteligencije njihove djece. Zadaci koji se nalaze u knjizi izdvojeni su još i na posebne plastificirane listove u boji i pripojeni knjizi kao dodatak.

Želite li pročitati knjigu?Inteligencija mog djeteta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Aros Claudio. Čitati Inteligencija mog djeteta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE