1000 Prve riječi talijanski

1000 Prve riječi talijanski

... je više od 1000 riječi i sve su ilustrirane ... 200 rečenica - Talijanski jezik - Hrvatski - YouTube ... . Živopisne sličice složene su po temama, a predstavljaju predmete koje poznaje svako dijete, kao i slike iz šireg Prvi koraci u učenju stranog jezika bit će vrlo zabavni uz ovu prekrasnu knjigu. Navedeno je više od 1000 riječi i sve su ilustrirane. Navedeno je više od 1000 riječi i sve su ilustrirane. Živopisne sličice složene su po temama, a predstavljaju predmete, koje poznaje svako dijete, kao i slike iz šireg svijeta. Jednostavna pitanja na hrvatskom i talijansk ... Sta Znaci OD GRČKE RIJEČI na Talijanskom - Talijanski Prijevod ... . Jednostavna pitanja na hrvatskom i talijanskom jeziku olakšavaju malom početniku istraživanje ove knjige i jezika. Navedeno je više od 1000 riječi i sve su ilustrirane. Živopisne sličice složene su po temama, a predstavljaju predmete koje poznaje svako di...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
1000 Prve riječi talijanski.pdf

OPIS

Prvi koraci u učenju novog jezika bit će vrlo zabavni uz ovu prekrasnu knjigu. Navedeno je više od 1000 riječi i sve su ilustrirane. Živopisne sličice složene su po temama, a predstavljaju predmete koje poznaje svako dijete, kao i slike iz šireg svijeta. Jednostavna pitanja na hrvatskom i talijanskom, olakšavaju malom početniku istraživanje ove knjige i jezika.

Želite li pročitati knjigu?1000 Prve riječi talijanski u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati 1000 Prve riječi talijanski Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE