Nevini

Nevini - Baldacci, David | Caritasspiritistcenter.org

...re of Nevini on Facebook. Forces Nevini to reply via direct message instead of replying in the current channel ... Все музыкальные композиции исполнителя nevinny ... ... Nevini | Službena Netflixova stranica ... re of Nevini on Facebook. Forces Nevini to reply via direct message instead of replying in the current channel. Nevini will attempt to remove the message containing the command after...

INFORMACIJA

AUTOR
Baldacci, David
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevini.pdf

OPIS

Amerika je stalno na udaru opakih terorista pred kojima su policija i FBI, pa čak i sama vojska, često nemoćni. Na scenu tada stupa Will Robie, specijalni agent i hladnokrvni ubojica nepogrešivog hitca. Maksimalno usredotočen i učinkovit, Will Robie nikada ne postavlja suvišna pitanja. Kada napravi pogrešku svoje karijere i ne puca u metu, upliće se u niz ubojstava i paklenih zavjera koji ga suočava s nevjerojatnim izazovima. U potrazi za istinom, kada ništa nije onako kao što se čini, Will Robie staje na stranu nevinih… „Majstorski napisan roman koji opasno ubrzava puls… Baldacci u najboljem izdanju. Examiner.com David Baldacci američki je spisatelj, autor svjetskih bestselera prevedenih na više od 45 jezika i prodanih u milijunskim nakladama. Njegovo ime postalo je sinonim za vrhunske špijunske i akcijske trilere koji su ga svrstali u red najpopularnijih pisaca današnjice. Zajedno sa svojom ženom osnivač je Wish You Well Foundation, neprofitne organizacije koja potpomaže literarna nastojanja diljem SAD-a.

Želite li pročitati knjigu?Nevini u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Baldacci, David. Čitati Nevini Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE