Onkologija za studente dentalne medicine

Onkologija za studente dentalne medicine - Bolanča, Ante | Caritasspiritistcenter.org

...žbenik čine izabrana poglavlja iz onkologije namijenjena studentima dentalne medicine, ali svakako može biti od koristi i liječnicima dentalne medicine, kao i liječnicima drugih specijalizacija koji sudjeluju u prevenciji i ranom otkrivanju malignih bolesti ... Predmet (Onkologija i radioterapija) - isvu.hr ... . Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Onkologija za studente dentalne medicine autora Bolanča, Ante, Frobe, Ana, Kusić, Zvonko. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Onkologija za studente dentalne medicine / Kusić, Zvonko ; Bolanča, Ante ; Frobe, Ana (ur.). Zagreb: Medicinska naklada, 2013 CROSBI ID: 625189 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web ob ... ONKOLOGIJA ZA STUDENTE DENTALNE MEDICINE, ZVONKO ... - tvrtke ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Onkologija za studente dentalne medicine / Kusić, Zvonko ; Bolanča, Ante ; Frobe, Ana (ur.). Zagreb: Medicinska naklada, 2013 CROSBI ID: 625189 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca Knjigu " Onkologija za studente dentalne medicine",u izdanju Medicinske naklade ,naručite online na stranicama Knjižare Ljevak . knjizara...

INFORMACIJA

AUTOR
Bolanča, Ante
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Onkologija za studente dentalne medicine.pdf

OPIS

Ovaj udžbenik čine izabrana poglavlja iz onkologije namijenjena studentima dentalne medicine, alisvakako može biti od koristi i liječnicima dentalne medicine, kao i liječnicima drugih specijalizacija koji sudjeluju u prevenciji i ranom otkrivanju malignih bolesti. U specijalnom dijelu knjige osobita je pozornost posvećena poglavlju o tumorima glave i vrata jer će studenti dentalne medicine, budući stomatolozi, često biti prvi koji će postaviti sumnju i započeti dijagnostiku promjena u usnoj šupljini i ostalim područjima glave i vrata te tako pravodobno započeti liječenje u ranom stadiju bolesti, kad je ono optimalno. U ostalim poglavljima autori su nastojali upoznati studente s osnovama dosadašnjih spoznaja u onkologiji za pojedina sijela i na taj način pridonijeti spoznaji da su zloćudni tumori značajan zdravstveni, socijalni, psihološki i ekonomski problem u Hrvatskoj i cijelom svijetu,pa je poznavanje ovog područja medicine važno ,kako zbog liječenja, tako još više zbog prevencije.

Želite li pročitati knjigu?Onkologija za studente dentalne medicine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bolanča, Ante. Čitati Onkologija za studente dentalne medicine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE