Agape

Agape - Rossi, Marcelo (Otac) | Caritasspiritistcenter.org

...73 Agape has been at the forefront of bathroom architecture ... agape - Wiktionary ... ... Agape - Home ... 73 Agape has been at the forefront of bathroom architecture. Agape. We present the latest new products in a vision of the bathroom as an architecture of the senses and a space for wellness. In Christianity, agape is un...

INFORMACIJA

AUTOR
Rossi, Marcelo (Otac)
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Agape.pdf

OPIS

Povratak katoličanstva korijenima –milosrđu, bezuvjetnoj ljubavi te brizi za siromašneAko se Bibliju može smatrati prvom knjigom samopomoći u smislu da su njezini stihovi ispunjeni utjehom za dušu, kao i pravilima ponašanja, katolički svećenik i karizmatik Marcelo Rossi okrenuo se ravno izvoru: svako od 12 poglavlja knjige od 125 stranica počinje odlomkom iz Evanđelja po Ivanu, koji je najmističniji pripovjedač Kristova života. Odlomke iz Svetog pisma prati komentar koji podsjeća na popularnu propovijed u kojoj Rossi spominje i svece i suvremenike, a svako poglavlje završava molitvom. Knjiga je bila apsolutni bestseler u Latinskoj Americi, ali je zapažen uspjeh ostvarila i u Sjevernoj Americi, pomažući mnogima da obnove i prodube svoju vjeru!

Želite li pročitati knjigu?Agape u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rossi, Marcelo (Otac). Čitati Agape Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE