Stube prema nebu

Stube prema nebu - Byrne, Lorna | Caritasspiritistcenter.org

...dua GIGA Lorna Byrne Stube prema nebu. Njegova se dua, izgledajuci tako savreno i prelijepo, u pratnji svojega andela cuvara, vec kretala prema GIGA Lorna Byrne Stube prema nebu ... Mihail Bulgakov — Vikipedija, slobodna enciklopedija ... ... STUBE PREMA NEBU Lorna Byrne ... dua GIGA Lorna Byrne Stube prema nebu. Njegova se dua, izgledajuci tako savreno i prelijepo, u pratnji svojega andela cuvara, vec kretala prema GIGA Lorna Byrne Stube prema nebu. Odgovorni smo za budućnost naše dece i naraštaja...Bila sam uznemirena onim što mi je bilo pokazano tog dana....Ako vam se dopao sadržaj videa i želite da... STUBE PREMA NEBU - lorna byrne (113138) - Lornu Byrne su na pisanje ove knjige na...

INFORMACIJA

AUTOR
Byrne, Lorna
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Stube prema nebu.pdf

OPIS

Lornu Byrne su na pisanje ove knjige naveli arhanđeo Mihael i drugi anđeli. Arhanđeo Mihael joj je rekao: „Moramo ti tu i tamo dati malu lekciju, jer ima toliko toga što moraš naučiti i tako malo vremena da to naučiš.“ Lorna Byrne je svakoga dana svojega života viđala anđele i razgovarala s njima. Ona opisuje različite tipove anđela i njihove različite uloge, kao i vodeće osobnosti među anđelima koji su njezini stalni pratitelji i savjetnici. Ona priča i o tome što je vidjela o Isusovu rođenju i o Mariji. Otkriva kako anđeli djeluju u svijetu, odnos ljudske duše prema ljudskome tijelu, ulogu koju u ljudskim odnosima mogu odigrati ljudi koji su umrli i koji su sada na nebu te planove koje Bog i anđeli imaju za budućnost čovjećanstva. „Dok sjedim diktirajući ovu priču, Mihael je pokraj mene podsjećajući me na to što se dogodilo prije svih tih godina: ‘Lorna, možeš i dalje objašnjavati pričajući ovu priču, jer dok je ti pričaš, i sama ćeš je sve bolje razumjeti.’“ Čitatelji su na Lornino štivo reagirali dirljivo – bez obzira na svoje vjersko uvjerenje: ono im je dalo nadu, pomažući im da shvate da, bez obzira na to koliko se usamljeno osjećaju, uza se imaju anđela čuvara.

Želite li pročitati knjigu?Stube prema nebu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Byrne, Lorna. Čitati Stube prema nebu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE