Infekcije u ginekologiji i perinatologiji

Infekcije u ginekologiji i perinatologiji - Karelović, Deni i suradnici | Caritasspiritistcenter.org

...je u ginekologiji i perinatologiji. MANUALIA UNIVERSITATIS STUDIORUM SPALATENSIS UDŽBENICI SVEUČILIŠTA U SPLITU Deni Karelović i suradnici/INFEKCIJE U GINEKOLOGIJI I PERINATOLOGIJI INFEKCIJE U GINEKOLOGIJI I PERINATOLOGIJI ... PDF ć ć of. dr. sc. Neira Puizina- Ivić č ć č ... . Ova knjiga obrađuje teme koje su važan i u nas neopravdano zapostavljen dio struke: infekcije u ginekologiji i perinatologiji. Potreba za pisanjem ovakve knjige nametnula se zbog činjenice da na hrvatskom jeziku nikada nije postojao opširniji tekst na ovu temu. Datum dostave: 3-5 dana. Cijena: 472 ... Infekcije u ginekologiji i perinatologiji / Karelović, Deni (ur.). Zagreb: Medicinska naklada, 2012 CROSBI ID: 737232 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Nas ... Infekcije u Ginekologiji i Perinatologiji, Deni Karelovic ... ... . Datum dostave: 3-5 dana. Cijena: 472 ... Infekcije u ginekologiji i perinatologiji / Karelović, Deni (ur.). Zagreb: Medicinska naklada, 2012 CROSBI ID: 737232 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov Infekcije u ginekologiji i perinatologiji Autori Definis-Gojanović, Marija Vrsta obrazovnog materijala ... Ova knjiga obrađuje teme koj...

INFORMACIJA

AUTOR
Karelović, Deni i suradnici
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Infekcije u ginekologiji i perinatologiji.pdf

OPIS

Ova knjiga obrađuje teme koje su važan i u nas neopravdano zapostavljen dio struke: infekcije u ginekologiji i perinatologiji. Potreba za pisanjem ovakve knjige nametnula se zbog činjenice da na hrvatskom jeziku nikada nije postojao opširniji tekst na ovu temu. U svjetskoj literaturi, na engleskom jeziku, postoji samo nekoliko knjiga o toj tematici, no znatno različite i uže koncepcije, stoga to otvara nove perspektive da se sljedeće izdanje plasira u svijet. Pisanje ove knjige zahtijevalo je multidisciplinaran pristup i uključivanje svih većih medicinskih središta Hrvatske, ali i Slovenije. Knjiga se sastoji od 50 poglavlja koja su napisali 58 autora – specijalista ginekologije i opstetricije, pedijatrije, infektologije, mikrobiologije s parazitologijom, dermatovenerologije, epidemiologije, patologije, radiologije, urologije, psihijatrije, sudske, obiteljske i interne medicine. Knjiga je namijenjena svima koji se na bilo koji način dotiču ove tematike: ginekolozima, opstetričarima, pedijatrima, dermatovenerolozima, infektolozima, mikrobiolozima, citolozima, epidemiolozima, liječnicima obiteljske medicine istudentima medicine. Namjera autora je da se kao udžbenik medicinskih fakulteta rabi u održavanju dodiplomske i poslijediplomske nastave. Ovaj je udžbenik tiskan u boji, na kvalitetnom papiru i tvrdoga je uveza.

Želite li pročitati knjigu?Infekcije u ginekologiji i perinatologiji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Karelović, Deni i suradnici. Čitati Infekcije u ginekologiji i perinatologiji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE