Prelijepa, pakosna

Prelijepa, pakosna - James, Rebecca | Caritasspiritistcenter.org

...pa, pakosna book. Read 904 reviews from the world's largest community for readers ... I više nego dobar život, Zig Zigler | ŽutiKlik web shop - tehnologija... ... . Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking "Prelijepa, pakosna" as... Alice je najpopularnija djevojka u školi, prelijepa, društvena, zavodljiva plavuša. Njezino je oduševljenje zarazno, ponašanje nepredvidljivo, iskrenost katkada uznemirujuća, ali jednostavno joj je nemoguće... Prelijepa, pakosna. »Impresivan prikaz psihološk ... Rebecca James: "Prelijepa, pakosna" ... . Prelijepa, pakosna. »Impresivan prikaz psihološk...

INFORMACIJA

AUTOR
James, Rebecca
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prelijepa, pakosna.pdf

OPIS

Mračna tajna. Uništen život. Nova prijateljica koja ti pomaže da zaboraviš. A što ako ona nije onakva kakvom se čini?Katherine Petterson mlada je i povučena tinejdžerica koja u sebi skriva duboko zakopanu obiteljsku tragediju. Nakon strašnoga događaja ona odlazi u novi grad i započinje život u kojem pokušava ostati što je više moguće neprimijećena. No, pronalazi ono čemu se najmanje nadala – najbolju prijateljicu. Alice je najpopularnija djevojka u školi, prelijepa, društvena, zavodljiva plavuša. Njezino je oduševljenje zarazno, ponašanje nepredvidljivo, iskrenost katkada uznemirujuća, ali jednostavno joj je nemoguće odoljeti. Alice pomaže Katherine da se oslobodi i ponovno postane tinejdžerica koja voli izlaske i druženja, koja je vesela i neopterećena inapokon živi svoj novi život. Ali i Alice skriva svoje tajne, tajne toliko mračne da ih Katherine ne može ni naslutiti. I dok ona napokon uživa u svome životu, Alice je spremna uništiti ga. Prelijepa, pakosna izuzetno je uzbudljiv, emotivan i dirljiv psihološki triler koji od prvih stranica čitatelja uvlači u neprekinutu mrežu uznemirujućih tajni koje vode do fatalnog finala. Otvorene rane prošlosti, autodestruktivni narcizam, iscjeljujuće mladenačke ljubavi, tinejdžerska trudnoća, silovanje, neki su od motiva koje autorica istražuje u romanu. Rebecca James ovim je romanom ostvarila zavidan uspjeh na svjetskoj književnoj sceni. Roman koji je prozvan izdavačkim fenomenom i preveden na više od 37 svjetskih jezika ozbiljan je zalog čitateljima da će im uloženo s užitkom biti višestruko vraćeno.

Želite li pročitati knjigu?Prelijepa, pakosna u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor James, Rebecca. Čitati Prelijepa, pakosna Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE