Maša i nova učenica

Maša i nova učenica - Pilić, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

... NOVA UČENICA je još jedna zabavna i poučna priča o djevojčici Maši iz pera omiljene dječje spisateljice Sanje Pilić ... Maša i nova učenica (Maša #2) by Sanja Pilić ... . U Mašin će razred doći nova učenica. Neki učenici zbog toga neće biti sretni. Maša zna da se novoj učenici mora zaželjeti dobrodošlica. Hoće li uspjeti u tome? U Mašin će razred doći nova učenica. Neki učenici zbog toga neće biti sretni. Maša zna da se novoj učenici mora zaželjeti dobrodošlica. Hoće li uspjeti u tome? Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotog ... Maša i nova učenica - VBZ online bookstore ... . Hoće li uspjeti u tome? Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski ods...

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i nova učenica.pdf

OPIS

Kako se naša mala Maša treba ponašati prema novoj učenici iz razreda? U Mašin će razred doći nova učenica. Neki učenici zbog toga neće biti sretni. Maša zna da se novoj učenici mora zaželjeti dobrodošlica. Hoće li uspjeti u tome? Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu. Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom. Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik. Živi i radi u Zagrebu. Nagrade: – dobitnica je druge nagrade Večernjeg lista 1981. godine i treće nagrade 2006. godine – druge nagrade Radio Študenta i revije Literatura (Slovenija) 1990. godine – nagrade Grigor Vitez 1990. i 2006. godine – nagrade Ivana Brlić Mažuranić 1995. i 2001. godine – nagrade Mato Lovrak za najbolji dječji roman objavljen u 2007. godini – dobitnica je Časne liste IBBY-a za roman Jesam li se zaljubila? za 2008. godinu. -godine 2010. dobila je nagradu Kiklop za roman Hoću biti posebnaaaaa! Po romanu Sasvim sam popubertetio napravljene su kazališne predstave u Zagrebu i Karlovcu.

Želite li pročitati knjigu?Maša i nova učenica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pilić, Sanja. Čitati Maša i nova učenica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE