Pinokijeve pustolovine

Pinokijeve pustolovine - Gurney, Stella | Caritasspiritistcenter.org

...ve pustolovine. Prekrasna interaktivna slikovnica s jedinstvenim pop-up prizorima! Ilustrirali Zdenko Bašić i Manuel Šumberac! Pinokijeve pustolovine je djelo autora Carlo Collodi, Stella Gurney, nakladnika Planetopija ... Pinokijeve pustolovine (1998, HR) - Online sinkronizirani crtić ... ... Pinokijeve pustolovine - Jeftinije.hr ... ve pustolovine. Prekrasna interaktivna slikovnica s jedinstvenim pop-up prizorima! Ilustrirali Zdenko Bašić i Manuel Šumberac! Pinokijeve pustolovine je djelo autora Carlo Collodi, Stella Gurney, nakladnika Planetopija. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Skip to content. Pinokijeve pustolovine - Movies | Art-kino Croatia. Pinokijeve pustolovine. Objavljeno 01. 02. 2011. Dječje knjige...

INFORMACIJA

AUTOR
Gurney, Stella
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pinokijeve pustolovine.pdf

OPIS

Prekrasna interaktivna slikovnica s jedinstvenim pop-up prizorima! Ne postoji ništa kao što je lutkarska predstava… a sada ćete se upoznati s lutkom kakvog još niste sreli! Pinokio je lutak koji govori i hoda i, da stvar bude još zanimljivija, svojeglav je. Ali da bi ostvario svoju želju da postane pravi dječak, mora još jako puno toga učiniti. Pridružite mu se u njegovim pustolovinama i pomognite mu da se kloni nevolja! Još jedna uspješnica Stelle Gurney i Zdenka Bašića (svjetski priznatog i nagrađivanog ilustratora „krivca za neodoljive ilustracije u Alisi u zemlji čudesa i autora Sjeverozapadnog vjetra) i Manuala Šimberca, neke će po prvi put, a neke ponovno, odvesti u svijet ovog neodoljivog drvenog lutka i otkriti kako ga je Đepeto oživio u pop-up radionici, s kojim se prijateljima družio, kako se proveo u putujućem kazalištu lutaka, što je jeo u gostionici Kod crvenog hlapa, je li ispao budala u gradu Budala, kako mu je bilo u cirkusu, kako su se on i Đepeto spasili iz utrobe kita i kako je na kraju ipak zaslužio da postane pravi dječak. Dođite, dođite svi, čitajte i zabavite se!

Želite li pročitati knjigu?Pinokijeve pustolovine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gurney, Stella. Čitati Pinokijeve pustolovine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE